Vällingby församling

Vällingby församling Besöksadress: Kirunagatan 9-11, 16268 VÄLLINGBY Telefon: +46(8)4458500 E-post till Vällingby församling Webbplats

Körer

Är du intresserad av körsång? Vällingby församling har tre olika körer: S:t Tomas Kammarkör, Vox Feminae och Vivid Voices.

S:t Tomas Kammarkör

Vi är en blandad kör, med medlemmar som är drivna körsångare och som har god notläsningsförmåga.

Vi har en bred repertoar, och den innehåller bland annat de större kör och orkesterverken.

Repetitionstiden är i S:t Tomas kyrka på onsdagar klockan 19:00 till 21:30.

Kontakta Mats Stenlund, telefon 08-445 85 13 för mer information och provsjungning.

Vox Feminae

Vi är en kör med bara tjejer i alla åldrar och vi övar på torsdagar klockan 19:00 till 21:30.

Du behöver körvana med grundläggande notkunskap och gehör. Vår reportoar är blandad i både genre och svårighetsgrad.

För mer information eller provsjungning, kontakta körledare Staffan Krafft, telefon 08-445 85 12.

Vivid Voices

Vivid Voices är en sånggrupp för tjejer och killar över 18 år, med inriktning på pop, jazz, rock, gospel och klassisk musik. Här ges möjlighet till stämsång, solosång och ”klassisk" sångteknik.

Vi framträder i gudstjänster, musikcaféer och i konserter.

Sångvana och gehör krävs.

Vill du veta mer? Kontakta Gerd Nielsen, tel. 08-445 85 15.