Luleå domkyrkoförsamling

Luleå domkyrkoförsamling Besöksadress: Kyrkogatan 7 C, 97232 Luleå Telefon: +46(920)264800 E-post till Luleå domkyrkoförsamling Webbplats

Minnestelegram

I samband med begravning finns möjlighet att skicka så kallade minnestelegram som en hälsning från en eller flera personer. Ofta läses minnestelegram upp i samband med minnesstunden.

I Luleå domkyrkoförsamling hjälper personalen på församlingsexpeditionen till med att skriva och skicka minnestelegram, mot en avgift på 50 kr. Om minnestelegrammet kombineras med en gåva till något av dessa ändamål - klicka för att se lista - betalas ingen avgift utan endast portokostnad.
På expeditionen finns förslag på olika verser som kan användas i minnestelegram och telegramblad med olika motiv att välja bland.
För att minnestelegrammet säkert ska hinna fram i tid så måste det beställas senast fyra dagar före begravningen.
Du kan även beställa minnestelegram via vår hemsida.  Klicka här om du vill beställa minnestelegram.

Församlingsexpeditionens öppettider:
Vardagar 10.00-12.00. Övrig tid ring församlingsexpeditionen.
Telefon expeditionen:
Besöksadress: