Vide
Foto: AlbinHillert/IKON

Församlingsbladet - Källan

Källan är vår församlingstidning som når ut i hela Lessebo kommun. Den är gratis och möjlig att prenumerera på. Nu kan du även läsa tidningen online!

Allsidigt innehåll

Källan utkommer med fyra nummer varje år. I Källan hittar du alltid nyheter från och om pastoratet, kalendarium för det närmsta kvartalet, kontaktuppgifter till församlingsexpeditionen och alla anställda.  

Ladda hem 

Här kan du bläddra igenom det senaste församlingsbladet. Klicka på bilden för att ladda hem Källan i pdf-format. Från och med februari 2024 levereras Källan hem i brevlådan till alla inom Lessebo församling. 
Har du inte fått någon tidning? Ring församlingsexpedtionen på tfn. 344 00 eller mejla till linda.kirsten@svenskakyrkan.se så hjälper vi dig.

Vill du bidra?

Har du som församlingsbo eller besökande tagit bilder i eller kring våra kyrkor eller något annat sammanhang där vi medverkat och som du vill dela med dig av i Källan? Mejla gärna dina filer till Linda Kirsten, se länk nedan. Kanske har du en text du gärna skulle vilja bidra med, eller ett förslag på något som du vill att vi ska skriva och berätta om? Du är hjärtligt välkommen att höra av dig för ett förutsättningslöst samtal! Och har du några frågor är du likaledes välkommen att maila eller ringa!