En grupp människor sitter i en liten ring och samtalar.
Foto: Shutterstock

Grupper för tema/fördjupning

I församlingen kan du bland annat fördjupa dig genom bibelstudier och andra samtal. Vi har en grupp för scrapbooking och en annan som handarbetar för välgörenhet. Nya medlemmar är alltid välkomna i grupperna och vill du leda någon annan intressegrupp kan du höra av dig till oss!

Livsnära samtal

Samtalsgrupp om kristen tro. Utifrån det allmänmänskliga och genom att ta oss an olika teman såsom förlåtelse, att vara döpt, kampen mot ondskan med mera, samtalar vi kring Bibelns texter och vad vi möter idag. Vi träffas några onsdagar kl 19–21, med start den 17 januari 2024.
Anmälan till ildiko.holm@svenskakyrkan.se (präst) 0704-21 25 22. 

Kyrkliga arbetskretsen

Vår syförening träffas varannan måndag kl 13.30–15.30 i församlingsgården. Är du intresserad av någon form av hantverksarbete och vill delta i vårt hjälparbete för andra människor? Hjärtligt välkommen! Vårterminen 2024 startar den 22 januari.

AW-scrappen

Scrapbooking tillsammans med Linda Roos och Anki Jeppsson. Alla tar med eget pysselmaterial och får tips av varandra. Vi träffas måndagar kl 17–20.30 och får ny energi till resten av veckan. Vårterminen 2024 startar den 15 januari.

Anhörigstöd

Samtalsgrupp för närstående till personer som drabbats av psykisk ohälsa. Gruppen träffas måndagar i udda veckor kl 16–18 från 15 januari 2024. Det är ett samarbete med Staffanstorps kommun och anmälan görs till diakon anna.gustafsson4@svenskakyrkan.se.

Frälsarkransen på ett blad

Frälsarkransen

Radbandet Frälsarkransen är ett andligt träningsredskap. Vi arbetar på olika sätt med det.