Konfirmation 2023/2024

Konfirmationen är en möjlighet att uppleva något nytt. Att tillsammans med andra ungdomar upptäcka och fundera mer på vad livet innebär. Anmäl dig nu!

Vill du...

  • Fundera på och prata om vänskap, kärlek, döden, himlen, orättvisor, Gud, tro, och att vara sig själv?
  • Ha kul samtidigt som du får veta mer om Jesus och kyrkan, uppleva hur det är att fira gudstjänst och sen konfirmeras i Himmelsfärdskyrkan?
  • Känna dig välkommen precis som du är!

Välkommen att konfirmera dig i Höganäs församling! Tillsammans med andra ungdomar får du möjlighet att lära känna dig själv och Gud på ett roligt och minnesvärt sätt. Vi diskuterar livsfrågor, leker, utmanar oss själva, spelar spel, pysslar, ser på film, funderar på vad vi själva och kyrkan tänker om tro - och mycket mer. Konfirmation handlar ju om kristen tro och kristen tro handlar om livet och allt vad det innebär.

Årets grupp

Årets konfirmandgrupp är en så kallad äventyrsgrupp med fart och fläkt och nya utmaningar.. Vi träffas tre gånger under hösten och sedan varannan torsdag under våren. Perfekt för dig som har annat att göra i höst. Givetvis åker vi även på läger tillsammans!

Konfirmationsgudstjänsten blir den 25 maj 2024 i Himmelsfärdskyrkan.

Frågor?

Hör gärna av dig om du har frågor och funderingar. Du når Sofia som är församlingspedagog på telefon 042-36 21 95 eller epost:
sofia.cederhag@svenskakyrkan.se

Anmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till konfirmation i Höganäs församling 2023/2024.

Konfirmandens uppgifter:

Vårdnadshavares uppgifter:

Alla personuppgifter hanteras i enlighet med GDRP. En bekräftelse på din anmälan skickas till angiven e-postadress.