Konfirmandverksamheten

Vad är konfirmationsläsning? Ja, varför ska man gå och läsa? Räcker det inte med skolan? Nej, därför att konfirmationsläsning handlar om dig själv och ditt eget liv, vem du är och vad du vill med ditt liv. Det är väl inte ointressant?

Årets konfirmandgrupp

Bakre raden från vänster: Ida Johansson, församlingsassistent, Alex Holmberg, Marie Marklin komminister, Elis Åström och Melker Haglén ung ledare.

Främre raden från vänster: Agnes Persson, Alma Nilsson, Emmy Åström och Meja Wigren. 

Konfirmation.  Varför då?

Det är en möjlighet att lära sig om och upptäcka mer om kristen tro, åka på läger, sjunga, spela drama, se på film, lära sig mer om sig själv och andra. Varför finns vi till? Finns Gud? Hur kan världen vara så grym? Finns det hopp om livet?  Med hjälp av Bibeln och en stor portion nyfikenhet, kommer du att få uppleva en händelserik tid.

Själva läsningen går till så att vi träffas en eller ett par onsdagar och/eller söndagar i månaden. Onsdagsläsningen börjar i regel med lite fika eftersom den oftast är direkt efter skoltid. 

Har några frågor så hör av er till konfirmationsansvarig präst  kyrkoherde Anita Waernqvist 0492-207 85 eller ring pastorsexpeditionen 0492-207 35.  

En spännande tid väntar och vi ser fram emot att få träffa er.