Stenstorps pastorat

Stenstorps pastorat Besöksadress: PRÄSTGATAN 6, 52160 STENSTORP Postadress: PASTORSEXPEDITIONEN, PRÄSTGATAN 6, 52160 STENSTORP Telefon: +46(500)499500 E-post till Stenstorps pastorat Webbplats

Stenstorps pastorat

Mellan Vänern och Vättern ligger Stenstorps pastorat. Välkommen till en traditionsrik bygd!

Välkommen till Stenstorps pastorats församlingsträffar för en stunds underhållning, gemenskap och fika!

Församlingsträffar

Biskop Åke Bonnier och hans medarbetare från stiftskansliet besöker Stenstorps pastorat under oktober 2016.

Biskopsvisitation i Stenstorps pastorat

Aktuellt från Stenstorps pastorat

Stenstorps pastorat består av fyra församlingar och har tolv kyrkor som skymtar i landskapet när man färdas över Falbygden.

Om Svenska kyrkan Stenstorp

I Gudhems församling finns klassisk pilgrimsmark! Gudhems kyrka och klosterruin ligger mellan Vänern och Vättern vid Hornborgasjön och det är här som tranorna dansar om våren.

Pilgrim i Gudhem

Runt om i Stenstorps pastorat finns grupper och sammankomster som passar för alla. Välkommen!

Verksamhet