Vill du bidra som volontär?

Ideellt engagemang är givande på många sätt – både för dig själv och för andra. Du bidrar med dina erfarenheter och kunskaper, du ger av din tid och du ingår i en gemenskap. Även lite tid som volontär gör skillnad för människor.

Info om volontärarbete,  söndag 22 oktober, ca. 12.00, vid kyrkkaffet.


Efter högmässan som börjar kl. 11.00 i Hässelby Villastads kyrka inbjuds alla till upptakt för församlingens volontärer. Under kyrkkaffet informeras om ideella

insatser i Svenska kyrkan Hässelby.  

Högmässan börjar kl. 11.00 i Hässelby Villastads kyrka. Därefter information om ideellt arbete i Svenska kyrkan Hässelby i samband med kyrkkaffet, cirka kl. 12.00 i församlingshuset.

Varmt välkommen! 

Hässelby Villastads kyrka
Riddersviksvägen 116

 

En liten stund gör stor skillnad.

Vad skulle passa dig?

Ideellt engagemang är givande på många sätt – både för dig själv och för andra. Du bidrar med dina erfarenheter och kunskaper, ger av din tid och ingår i en gemenskap. Även lite tid som volontär gör skillnad för människor. Vad skulle passa dig? 

Vad innebär ett volontäruppdrag?

Ett ideellt uppdrag innebär att du engagerar dig utan att få betalt. Du är en representant för församlingen och Svenska kyrkan. Tillsammans bygger vi gemenskap och skapar ett positivt sammanhang där människor känner sig hemma.

För ditt engagemang får du introduktion om Svenska kyrkan Hässelby och de olika uppdragen. Du får utbildning och en egen kontaktperson. Ibland har vi fest tillsammans. 

Vill du engagera dig i en regelbunden verksamhet eller vid enstaka uppdrag?

Exempel på regelbundna uppdrag är exempelvis i verksamheter som Café Världen, soppluncher i samband med lunchmusiken eller kyrkkaffevärd.

Enstaka uppdrag kan vara Svenska kyrkan Hässelbys julfirande, dela ut ljus inför allhelgona, klippa gräset vid Hässelby Villastads kyrka eller något annat. Kom gärna med egna förslag! 

Är du intresserad av volontäruppdrag i Svenska kyrkan Hässelby?

Fyll i formuläret eller kontakta Cecilia Strömmer, volontärsamordnare.
cecilia.strommer@svenskakyrkan.se

Tillsammans bygger vi gemenskap och skapar ett positivt sammanhang där människor känner sig hemma.

INTRESSEANMÄLAN - VOLONTÄRUPPDRAG

Jag är intresserad av att bidra med:

Jag är intresserad av att bidra i följande verksamheter: