Vigselplatser Mallorca

När man vill gifta sig i Svenska kyrkan Mallorca rekommenderar vi naturligtvis vårt nybyggda kyrkorum och fantastiska terrass. Men vi åker gärna till en vigselplats ni har hittat på egen hand.

Kyrkans terass

Svenska kyrkan Mallorca har en nybyggd och magnifik terass i direkt anslutning till kyrkorummet. Den är hela 170 m2 och har fin havsutsikt, kvällssol och är mycket lämplig vid vigsel. Vigsel kan ske ute på terassen med eller utan blomsterbåge.

Här sjunger vi psalmerna på enkelt sätt under prästens ledning acapella då vi ej har orgel eller högtalare på terrassen. Det blir lika finstämt för dem som önskar terrassen som sin vigselplats.

 

 

Kyrkorummet 


Kyrkan i Palma ligger centralt längs Avenida Joan Miró. Lokalen inrymmer det vackra kyrkorummet utformat av Ulf Axén m.fl. och här finns bra ljudutrustning, en orgel och ett piano.

Marinan nedanför kyrkan i Palma


Om man vill vara utomhus, men ändå ha tillgång till de bekvämligheter som finns i kyrkans lokaler kan man även välja marinan nedanför kyrkan. En småbåtshamn prydd med palmer, jacarandaträd och bouganvilla.

Alcanada

På norra sidan av ön finns naturnära Alcanada med dess vackra klippor och hav. 
Här finns möjlighet att vigas på klipporna med havet, berget och fyren i bakgrunden. 
Med taxi är det ca tio minuter från Alcudia, där många av hotellen ligger.