Örkelljunga pastorat

Örkelljunga pastorat Besöksadress: Prästgatan 1, 28634 Örkelljunga Telefon: +46(435)50014 E-post till Örkelljunga pastorat Webbplats

Café Sackeus

Välkommen till Café Sackeus!

Café Sackeus - ett välkomnande vardagsrum mitt i byn.

OBS !! - under juni - aug - stängt på grund av renovering

Nyöppning tisdagen den 30 aug - 09.30

Svenska kyrkans Café Sackeus på Storgatan 15 i Örkelljunga vill vara ett välkomnande vardagsrum mitt i byn.
Till Sackeus kan du komma om du är nyfiken på att lära känna någon ny medmänniska, om du vill fika, kanske ställa en fråga du bär på eller ”bara vara” i en lugn och trygg miljö. Här finns böcker och tidningar att läsa, hembakt fikabröd att köpa till kaffet eller saften, billiga kläder och prylar att fynda och rättvisemärkta varor att köpa.
På Café Sackeus kan du också lämna in saker och kläder som du växt ur eller tröttnat på. Det vi får in säljer vi eller skickar vidare till behövande via Human Bridge. Det du lämnar in ska förstås vara helt och rent och du väljer själv om du vill att det ska säljas eller skickas vidare till Human Bridge.
Eventuellt överskott av verksamheten går till internationell hjälpverksamhet.
Alla som jobbar på Café Sackeus gör det ideellt, vilket betyder att de ställer upp med sin tid och sitt engagemang utan att få betalt.
Vill du vara med?
Vill du vara med och göra en insats på Café Sackeus?
Hör gärna av dig till diakoni-ass Anders Johansson
tel: 0435-542 75