Svenska kyrkan Alingsås

Svenska kyrkan Alingsås Besöksadress: Brunnshusallén 3, 44134 Alingsås Postadress: BOX 325, 44127 ALINGSÅS Telefon: +46(322)669100 E-post till Svenska kyrkan Alingsås Webbplats

Färgengården

Färgengården - en pärla vid sjön Färgen. Kyrkans lägergård är en härlig plats att vistas på, inte långt från stan. Många människor förknippar Färgengården med en plats där man trivs!

Under sommaren inbjuds till friluftsgudstjänster, och kyrkbuss anordnas från stan för dessa tillfällen.

Bild: Peter Ebbesson

Varje sommar äger bl. a. flera konfirmand-, minior- och juniorläger rum. Dagläger för skolbarn anordnas under de första augustiveckorna.

Färgengården
Bild: Peter Ebbesson

Friluftsgudstjänster på färgengården sommaren 2016

Friluftsgudstjänster på Färgengården firas under fem söndagar i sommar kl. 15.00.

Gudstjänsten firas utomhus om vädret tillåter, vid regn inomhus. Kyrkkaffe serveras.
3 juli Anders Mulec / Gunnar Nilsson
10 juli Anders Mulec / Gunnar Nilsson
17 juli Sofia Eriksson
24 juli Gert Alnegren