Kaffekoppar framdukade för dagledigträff i Kungälvs församlingshem
Foto: Linus Åsemyr

Gemenskap i vardagen

Du som söker gemenskap i vardagen är varmt välkommen till våra olika caféer och mötesplatser.

Bibelstudier

Under vår- och höstterminer erbjuds flera olika bibelstudier i församlingen.

Ytterby församlingshem

Öppen mötesplats

Varmt välkommen till Ytterby för gemenskap runt fikabordet.

Dagledigträff med föredrag i Kungälvs församlingshem

Dagledigträffar

En onsdag i månaden är du välkommen på dagledigträff i Kungälvs församlingshem.

Nyfiken på kristen tro?

Våren 2024 finns en ny chans att gå en Alphakurs - introduktionskursen i kristen tro. Vi håller till i Ytterby församlingshem på onsdagar.

Våffelcafé

På tisdagar är det våffelcafé i Kastalakyrkan.

Flaggor

Språkcafé

Vi träffas under enkla former, fikar och pratar svenska. Observera att träffarna har annan lokal denna termin. Välkommen!

Kyrkan på äldreboenden

När det är svårt att komma till kyrkan kommer kyrkan till dig. Därför finns Svenska kyrkan regelbundet på äldreboenden i Kungälv och Ytterby.

Kontakten

Ibland hamnar vi i situationer som vi kanske trodde var omöjliga för oss att hamna i. Ensamhet, utanförskap, missbruk, psykisk ohälsa, ekonomisk kris kan prägla våra liv. Kontakten vill vara en plats där det är tillåtet att få vara som man är, och en plats för gemenskap. Vill du stödja Kontakten - swisha ditt bidrag till 1233735545.

Pilgrimsvandring

Nyfiken på en vandring för kropp och själ? Vi ordnar regelbundna pilgrimsvandringar. Aktuella datum finns i webbkalendern.

Hembakt fika står uppdukat när Arbetskretsen har basar i Kungälvs församlingshem.

Arbetskrets

Det här är forumet för dig som gillar att sy och tillverka saker och träffa andra i god gemenskap, men också bidra till en bättre värld. Vi har bland annat lotterier och försäljningsdagar till förmån för olika välgörenhetsorganisationer.

Torsdagsträffar på kolonilotten

Några minuters promenad från Kastalakyrkan finns vår kolonilott, där alla är välkomna. Hit kan du komma när du vill, träffa bekanta och prata en stund, och hjälpa till med odlingarna.