Musik och körer

Annedals församling har ett sprudlande musikliv! Här ges lunchkonserter och stora uppsättningar körverk, julkonserter och musikgudstjänster och mycket mer. I Guldhedskyrkan finns fem körer med olika profiler som sjunger i gudstjänster och ger regelbundna konserter.

Annedals församling arrangerar kontinuerligt konserter i Annedalskyrkan med de populära lunchkonserterna på tisdagar i fokus. Här ges också orgelkonserter, stora körverk, julkonserter och Sångsugen i advent. Kyrkan är en etablerad konsertscen i Göteborg med egna körer och gäster, och under hela året hyr körer, föreningar och produktionsbolag kyrkan och erbjuder musikupplevelser av alla slag.

I Guldhedskyrkan finns sedan många år tillbaka en stark körtradition. Idag är det fem olika körer med skiftande karaktär som övar eller har sitt ursprung i Guldhedskyrkan. Du hör körerna i många av kyrkans gudstjänster.

Körer i Guldhedskyrkan

I Guldhedskyrkan finns sedan många år tillbaka en stark körtradition. Idag är det fem olika körer med skiftande karaktär som övar eller har sitt ursprung i Guldhedskyrkan. Du hör körerna i många av kyrkans gudstjänster.

Guldkören

En kör som berör. Läs mer!

Tisdagskonsert

Varje tisdag kl 12 i Annedalskyrkan t o m 7 maj. Här kan du läsa hela vårens program!

Musik i Annedalskyrkan

Annedalskyrkan fylls åter av musik som bjuder på värme, glädje och överraskningar. Varmt välkommen till Kulturkyrkan i vår!

Solljus reflekteras i en kyrkorgels pipor.

Musik i Göteborg

Nu är det enklare för dig att hitta din nästa musikupplevelse. Kyrkorna i Göteborg har en gemensam kalender med konserter och musikevenemang nära dig.