Svenska kyrkan i Thailand Besöksadress: P.O.Box 25, Prasanmit Post Office, - Bangkok 10114 Telefon: 0066818374574 E-post till Svenska kyrkan i Thailand Webbplats

Bangkok

Välkommen till Svenska kyrkan i Bangkok!

Bild: Magnus Aronson/IKON

Vi är en kyrka för skandinaver i Sydostasien. Genom oss kan du ta del av gudstjänst, gemenskap, samtal, vigsel/välsignelsegudstjänst, själavård, bikt, förnyelse av äktenskapslöften, skolbesök och mycket mer.

Vår stående mötesplats är Stable Lodge, Sukhumvit soi 8 i Bangkok. Där träffar du oss på tisdagar mellan 11 och 14. Vi bjuder på kaffe och nybakade kanelbullar.

Ett par gånger per halvår erbjuder vi "Samtal kring köksbordet". Ett möte om ett intessant ämne, med en spännande person.

Utöver detta har vi volontärer som besöker barnhem där de ger mänsklig kontakt och stimulans till små föräldralösa barn. Vi har också volontärer som hälsar på nordiska patienter på sjukhus och frihetsberövade svenskar i fängelse. Under rubriken kalendarium Bangkok kan du läsa mer om våra planerade aktiviteter liksom på facebook-sidan Prästen i Bangkok.

Vi är en kyrka tillsammans och allt vi gör bygger på engagemang och frivillighet, såväl praktiskt som ekonomiskt. Vi firar gudstjänst där DU finns! Du är välkommen att höra av dig till Svenska kyrkan i Bangkok om du har idéer om hur vi kan vara till tjänst

Allt gott önskar

Kyrkoherde Lars Ryderstad, husmor Khun Jamlong och kyrkans volontärer!