Människor i samtal, blommor på bord
Foto: Magnus Aronson /Ikon

Vuxen

Vår vuxenverksamhet rymmer många olika aktiviteter. Här kan du se vad som händer i våra församlingar nära dig.

Träffpunkt dagtid - din mötesplats i Skyttorp och Tensta

Träffpunkten är en möjlighet till gemenskap med gamla och nya vänner. Träffpunkten träffas onsdagar udda veckor kl. 11-13 och tar del av ett timslångt program och delar därefter en lättare måltid. Här kan du läsa mer om höstens programpunkter. Anmäl dig till expeditionen senast måndag samma vecka om du ska äta lunch! Varmt välkommen!

Kvälls-öppet hus med middag i Skyttorp

Vi träffas torsdagar jämna veckor kl. 16-19 och kl. 18 firar vi efter-maten-gudstjänst. Lekrummet är öppet för barnen. Välkommen att dela gemenskap med trevliga samtal över god middag i Kyrkans hus!

Fika för alla i Skyttorp

Nu finns möjligheten till eftermiddagsfika tillsammans med andra i Kyrkans hus fredagar jämna veckor kl. 13-15. Här finns trevliga samtal, gott fika, mysiga lokaler och fin gemenskap. Inplanerade datum är 22/3, 5/4, 19/4, 3/5 och 17/5.

Tallrik med soppa

Onsdagslunch på Trekanten i Vattholma

Du som är dagledig är varmt välkommen att delta i trevlig gemenskap. Vi träffas onsdagar udda veckor kl. 11.30 och äter god mat och delar det goda samtalet! Välkommen!

Kyrkträffen - din träffpunkt i Storvreta

Tisdagar jämna veckor kl. 11-13 ses Kyrkträffen på Storvreta församlingsgård. Då umgås vi och tar del av trevliga aktiviteter såsom föreläsningar, musik och god mat. Här kan du läsa mer om vårens programpunkter. Anmäl dig senast fredag veckan innan om du tänker äta lunch. Varmt välkommen!

Dukning med glas bestick och tallrikar

Damernas - gemenskap i Storvreta församlingsgård

Välkommen Du kvinna till Damernas! Vi träffas på församlingsgården i Storvreta kl. 12-14 udda veckor. Här kan du äta en bit god mat och umgås med andra damer. En trevlig stund i gemenskap! Anmäl dig till expeditionen, 018-36 62 10, fredag veckan innan.

Gubbarna i Storvreta - en mötesplats för dig man som är ensam

Gentlemen, single, 65+ möts under terminerna torsdagar varannan vecka kl. 13-15 i Församlingsgården i Storvreta. Välkommen!

Kaffe med kakor

Fika i foajén med diakonen

Har du en liten stund över eller bara vägarna förbi församlingsgården i Storvreta, kom in och drick en kopp kaffe/te med fikabröd med diakonen! Diakonen finns på plats ett antal onsdagsförmiddagar udda veckor kl. 9.30-11.

Tillsammans i tro - samtal och samvaro i Vattholma pastorat

Har du en andlig längtan? Är du nyfiken och vill lära dig mer? Då är du välkommen till pastoratets olika samtalsgrupper! Läs mer här om vad du kan delta i.

Skapande och handarbete

I alla tre församlingar har du möjlighet att hantverka tillsammans med andra. Men man är såklart också välkommen att umgås och att bara vara. Kika in och läs mer här vart flitens lampa lyser i pastoratet.

Sjung sjung sjung tillsammans i våra vuxenkörer!

Du som gillar sång och musik, varför inte börja sjunga i kör! Du - ung som gammal, ny som erfaren körsångare är välkommen att vara med i någon av våra körer, Tensta Lena kyrkokör, Joyful Noise i Skyttorp och Ärentunakören. Kom och prova på!

kors på rep

Stödjande samtal

Du är alltid välkommen att kontakta diakon eller präst för personliga samtal. Det ingår i våra uppgifter att ta emot för samtal under tystnadsplikt och det kostar ingenting. Det kan röra sig om enstaka samtal eller flera i följd.

Kontakt vuxenverksamhet

Eva Åsjö, kyrkoherde
Telefon: 070-299 52 80
E-post: //eva.asjo@svenskakyrkan.se

Kristina Lockner, präst
Telefon: 070-314 50 44
E-post: kristina.lockner@svenskakyrkan.se

Charlotta Pagard Nilsson, diakon
Telefon: 070-585 13 58
E-post: //charlotta.s.nilsson@svenskakyrkan.se

Ingrid Ivarsson, församlingspedagog
Telefon: 070-362 68 80
E-post: //ingrid.ivarsson@svenskakyrkan.se

Therése Lagerquist
Telefon: 070-527 72 07
E-post: therese.lagerquist@svenskakyrkan.se

Alf G. Lindström
Telefon: 018-36 62 53

Kvinna som pratar i telefon

Kontakta oss

Välkommen att höra av dig till oss eller att göra ett besök på församlingssexpeditionen i Storvreta, församlingshemmet Trekanten i Vattholma eller Kyrkans hus i Skyttorp.