Svenska kyrkan i Paris

Svenska kyrkan i Paris Besöksadress: 9 Rue Médéric, FR-75017 Paris Telefon: +33(1)44297000 E-post till Svenska kyrkan i Paris Webbplats

Gudstjänster

Välkommen att fira gudstjänst i Svenska kyrkan i Paris. Vi firar huvudgudstjänst varje söndag kl.10.30.

Vi firar huvudgudstjänst varje söndag kl.10.30.

Alla är välkomna! Vi är i olika åldrar, med olika bakgrund och olika klädstil. Gudstjänsten är en plats där alla får och ska känna sig välkomna och det är något som vi alla hjälps åt med.

Till nattvarden i högmässan som vi firar nästan varje söndag är alla som vill välkomna att ta emot glutenfritt bröd och vin. Vill du inte ta emot nattvarden får du gärna komma fram och ta emot välsignelsen istället. Många av oss vill gärna tända ljus i ljusbäraren i samband med nattvardsfirandet för någon eller något som vi just då tänker på.