Svenska kyrkan Besöksadress: Sysslomansgatan 4, 753 10 Uppsala Telefon: 018-169500 E-post till Svenska kyrkan

Svenska kyrkan

Hitta Svenska kyrkan i andra länder

Svenska kyrkan finns över hela världen – i stora städer, i många hamnar och på turistorterna.

NÄR DU BEHÖVER HJÄLP AV SVENSKA KYRKAN I UTLANDET

Svenska kyrkan i utlandets personal har en speciell kompetens att hjälpa drabbade och anhöriga vid övergrepp, olyckor och katastrofer som berör svenskar utomlands.

Tillsammans med Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB), svenska ambassader, konsulat och andra aktörer samarbetar vi för att möta människor i nödsituationer och ge tillfälle för samtal.

Du kan nå alla utlandsförsamlingar genom växeln på Svenska kyrkans kansli i Uppsala. Telefonnummer dit är 018-16 95 00.

Nord- och Sydamerika

Asien

Europa

Att ge en gåva är att ge en medmänniska ett möte eller en hjälpande hand när det som bäst behövs. Bli månadsgivare, ge en minnes- och hyllningsgåva eller swisha din gåva direkt.

Ge en gåva till utlandskyrkan

Ska du resa till USA, Thailand, Grekland eller kanske Kina? Svenska kyrkans församlingar finns för dig på många platser runt om i världen.

Hitta Svenska kyrkan i andra länder