Konfirmandäventyret 2024/25

Nu är det din tur att konfirmeras! Konfirmationen vänder sig till dig som börjar i åttan i höst. Du måste inte tro eller kalla dig kristen för att komma till konfirmationsträffarna, men vi vill ge dig en chans att ta reda på vem Gud är och vad kristen tro innebär.

Nu är det din tur att konfirmeras!
Konfirmationen vänder sig till dig som börjar i åttan i höst. Du måste inte tro eller kalla dig kristen för att komma till konfirmationsträffarna, men vi vill ge dig en chans att ta reda på vem Gud är och vad kristen tro innebär.

Vi vill ha en öppen miljö där dina frågor är viktiga! Tillsammans i gruppen funderar vi över livet och på vilket sätt Gud kan göra skillnad i en människas liv. På våra träffar blandar vi lek och samtal, bön, musik och mycket mera!

Berlinkonfirmation 2024/2025
I vår konfagrupp fokuserar vi på frågor om alla människors lika värde och okränkbarhet. Under våren 2025 reser vi till Berlin tillsammans. Vi får tillfälle att fundera över viktiga frågor då vi besöker koncentrationslägret Sachsenhausen och Svenska kyrkan i Berlin, samtidigt som vi får en fantastisk upplevelse av en spännande stad.

Start: slutet av september i Skallsjö kyrka.
Tid: Kl 16–18.
Plats: Skallsjö församlingshem, Uddaredsvägen 1 (ibland är vi i kyrkan).
Konfirmation: Pingsthelgen maj 2025 (mer info kommer).
Läger & resa: Lägergård under höstlovet 2024. Berlin på påsklovet 2025. Resorna är kostnadsfria.

Att konfirmeras hos oss är gratis.

 

Har du frågor?
Mejla oss gärna, så hör vi av oss!
charlotta.nylund@svenskakyrkan.se

Konfirmand med särskilda behov?
Ring kyrkoherde Thomas Lundblad på 0302-374 33 så hittar vi en bra lösning för just dig!

Kontaktuppgifter till samtliga vårdnadshavare: