Lunds stift

Lunds stift Besöksadress: Kraftstorg 12 B, 22350 LUND Postadress: Box 32, 22100 LUND Telefon: +46(46)155500 E-post till Lunds stift Webbplats

Killans bönegård på Österlen

Killans bönegård ligger intill den medeltida kyrkan i Östra Vemmerlöv och var en gång byns prästgård.

Bönegården drivs av den ideella föreningen Killan som arbetar för att skapa en andlig miljö av bön, tystnad, fördjupning, pilgrimsvandring och gemenskap. Killan erbjuder också bönegemenskap för den som i sitt vardagsliv vill dela bönegårdens rytm eller be med Killan någon gång per dag. På gården finns en boendegemenskap som tillsammans med volontärer bär livet på bönegården.

Killan är en fristående förening som arbetar i solidaritet med Svenska kyrkan.

Kontakt Killans bönegård

Killans bönegård
Kyrkvägen 12, Ö Vemmerlöv, 272 97 Gärsnäs
0414-230 55, e-post
Killans bankgiro: 5609-0129

bli medlem i killan

Alla som vill stödja Killan är välkomna att bli medlemmar. Som medlem får man Brev från Killan varje månad, möjlighet till personlig förbönsdag, inbjudan till medlemsdagar och är med och bär Killan.

Du blir medlem genom att betala in medlemsavgift till Killans bankgiro 5609-0129. Medlemsavgiften är valfri summa mellan 200 kr och 500 kr per år.