Killans bönegård på Österlen

Killans bönegård på Österlen.

Killans bönegård på Österlen. Foto: Kristina Strand Larsson

Killans bönegård ligger intill den medeltida kyrkan i Östra Vemmerlöv och var en gång byns prästgård.

Bönegården drivs av den ideella föreningen Killan som arbetar för att skapa en andlig miljö av bön, tystnad, fördjupning, pilgrimsvandring och gemenskap. Killan erbjuder också bönegemenskap för den som i sitt vardagsliv vill dela bönegårdens rytm eller be med Killan någon gång per dag. På gården finns en boendegemenskap som tillsammans med volontärer bär livet på bönegården.

Killan är en fristående förening som arbetar i solidaritet med Svenska kyrkan.

Medlem i Killan
Alla som vill stödja Killan är välkomna att bli medlemmar. Som medlem får man Brev från Killan varje månad, möjlighet till personlig förbönsdag, inbjudan till medlemsdagar och är med och bär Killan. Du blir medlem genom att betala in medlemsavgift till Killans bankgiro 5609-0129. Medlemsavgiften är valfri summa mellan 200 kr och 500 kr per år.

Kontakt Killans bönegård

Skapad: 2007-10-05 12:21:00