Svenska kyrkan i Uddevalla Besöksadress: Kvarnbergsgatan 2-4, 45132 UDDEVALLA Postadress: Box 262, 45117 UDDEVALLA Telefon: +46(522)642100 E-post till Svenska kyrkan i Uddevalla Webbplats

Välkommen till Bäve

Bäve är en engagerad församling med kyrkan granne med Skogslyckans torg norr om centrum i Uddevalla.

Församlingen präglas av lekmannamedverkan, omsorg, ett aktivt arbete med konfirmander och ungdomar.

Vi firar mässa med lovsång varje söndag kl 11. Oftast medverkar gudstjänstgrupper i planeringen och genomförandet av Mässa med lovsång.

Välkommen också till Sopplunch, Språkcafé för nya svenskar, smågrupper med mera. Titta förbi på sopplunchen med föredrag, pröva på olika kursverksamhet för vuxna eller en bibelstudiegrupp!

Dessutom finns det onsdagsmässa, KU, KU+, barnkör, Be Voice-kören,  och gudstjänster på finska, FUB-gudstjänster och ungdomsträffar.

Du kan också kontakta oss om vårt arbete tillsammans med skolorna.

Missa inte kommande sommarcafé under sommarens församlingsläger på Ängön!

Läs mer om vår kyrka och dess historia. Läs också mer möjlighet till dop, konfirmation, bröllop och begravning. Läs också mer om pastoratets kyrkogårdar.