Frälsarkrans
Foto: Peter Ebbesson/Ikon

Vuxen

Oavsett var du står i livet så behövs tid för närhet och skratt. Genom våra verksamheter vill vi ge utrymme för möten mellan såväl gamla vänner och som nya. Nedan finns några av våra grupper och i vår annonsering hittar du fler.

Kirkkokerho                                                                                                

…en grupp för alla Hoforsbor med finska rötter. Vi träffas sista torsdagen i månaden. Vardagsmässa på finska, sopplunch och samtal .

Frivilliggruppen

...under trivselträffar och sinnesrogudstjänster kommer många människor. Det är vi glada för! Vi behöver däremot hjälp av frivilligt engagerade som kan vara med under – innan - och efter. Intresserad ring 200 30  Vill du engagera dig? Anmäl här!

Trivselträffar o födelsedagsfester

…hålls den första tisdagen i månaderna februari, mars, april, september, oktober och december . I maj träffas vi men då kallas samlingen för vårfest. I samband med träffarna ordnas underhållning i form av musik, fika och lotteridragning. Vi brukar ha en kortare andakt i samband med Trivselträffarna. Aktuella träffar kan du läsa om i Hofors bladet eller i kalendern här på hemsidan.

Sommarkvällar

Under sommaren ordnas alltid sommarkvällar med olika former av teman. Läs aktuell information i församlingens kalender eller på hemsidans första sida.

Språkcafé

Språkcafé är ett samarbetsprojekt som vi har tillsammans med ABF där vi vänder oss till nyanlända som får träna svenska språket genom samtal och sång.