Visby domkyrkoförsamling

Visby domkyrkoförsamling Besöksadress: Norra Kyrkogatan 4, 62155 VISBY Telefon: +46(498)206800 E-post till Visby domkyrkoförsamling Webbplats

Barn och unga

Miniorer, barnkörer, scouter, öppna verksamheter, skolkyrka, ungmässa... Vi har ett rikt och varierat utbud av aktiviteter för barn och unga.

Det finns verksamhet för barn i alla åldrar hos oss. Från öppen verksamhet för riktigt små barn med föräldrar, till Scouter för barn från 6 år och till vuxen ålder. Vi har även olika slags minior- och juniorgrupper anpassade efter olika åldrar.

I församlingen finns ett flertal anställda som arbetar med barn- och ungdomsverksamhet. Både förskollärare, fritidsledare och pedagoger. Aktiviteter finns i alla våra tre kyrkor och vi har utbyte och samarbete kyrkorna emellan.

All öppen verksamhet, dit man inte behöver föranmäla sig, är gratis och oftast serveras fika till självkostnadspris. För deltagande i våra fasta barngrupper tas en mindre terminsavgift ut. Kontakta respektive kyrka för mer information.

Alla är välkomna att delta i våra verksamheter - hoppas att vi ses snart!