Barn med vuxen

Både stora och små människor ska känna sig hemma i kyrkan. Vi vill skapa positiva mötesplatser med lek, sång, pyssel, fika och samtal. Allt i välsignad gemenskap.

Öppen förskola

En öppen verksamhet för vuxna med barn. Här träffas barn och vuxna, här finns plats för nya möten, lek och gemenskap. Under vårterminen är det Öppen förskola fyra dagar i veckan.

Enastående

Enastående erbjuder möjlighet att träffa och lära känna andra ensamstående med barn där vi leker, pysslar och äter tillsammans. Vi vill erbjuda en frizon i vardagen.

Svenska med baby

På tisdagar kl 13.00 träffas gruppen Svenska med baby - träffar för vuxna med barn 0-2 år. Det blir cirka 1,5 timme där de som träffas samtalar, byter erfarenheter, sjunger, fikar och tränar svenska (för den som vill). Träffarna leds av volontärer och gruppledare som också är småbarnsföräldrar tillsammans med personal från Svenska kyrkan. 

Pilgrimspass - för dig mellan 7-11 år tillsammans med en vuxen! 

21 april, 5 maj och 19 maj 2024! Vi kommer vara både inne och ute, gå kortare sträckor i tystnad och det blir mycket rörelse. Här finns det plats för både lek och allvar, tillsammans funderar på livets stora frågor. Vi startar kl 13.00 i Forum i Markuskyrkan och vi avslutar vid 14.30. Anmäl dig via SMS: 0707-86 08 95 senast fredagen innan!