Svenska kyrkan i Luleå

Svenska kyrkan i Luleå

Välkommen till Svenska kyrkan i Luleå! Här finns två av Svenska kyrkans församlingar: Luleå domkyrkoförsamling och Nederluleå församling.

Välkommen till Luleå domkyrkoförsamling! Här ser du domkyrkans torn som ett landmärke i centrala stan och i bostadsområdena runt omkring finns Örnäsets kyrka, Hertsökyrkan, Björkskatakyrkan och Mjölkuddskyrkan.

Luleå domkyrkoförsamling

Välkommen till Nederluleå församling med sin medeltidskyrka och kyrkstad som är ett av Sveriges världsarv.

Nederluleå församling

Konfirmation i Luleå 2015/2016

Här kan du läsa mer om konfa i Luleå 2015/2016. Se den periodens alternativ och läs mer om olika upplägg och datum.