Svenska kyrkan i Uddevalla Besöksadress: Kvarnbergsgatan 2-4, 45132 UDDEVALLA Postadress: Box 262, 45117 UDDEVALLA Telefon: +46(522)642100 E-post till Svenska kyrkan i Uddevalla Webbplats

Svenska kyrkan i Uddevalla

Här finns mötesplatser för dig som söker eller önskar en kristen gemenskap eller är nyfiken på vad kristen tro kan vara.

Vi söker diakon till Dalabergs församling!

Vi beklagar, men just nu är inte tekniken med oss och hanteringen av ansökningar fungerar inte för närvarande. Försök senare. Ursäkta besväret de medför.

Målarretreat

Välkommen till Dalabergskyrkan lördag 21 Maj kl 9.00 till 14.30!Genom att måla och forma kan vi möta våra inre bilder och öppna dörren till den inre vägen.

Vi målar från hjärtat! Du behöver inte ha några kunskaper eller ha målat tidigare. Som introduktion ges lite praktisk information. Vi gör också en avslappning och bibelmeditation som en hjälp att komma nära vårt inre.

Fika finns under dagen medtag egen lunch Kostnad 100 kr.

Ledare är Görel Thorell och Anna Reimers.
Anmälan till 0522-642100 senast 15 maj.

Församlingsresa

Bild: Elida

Lane Ryrs församling inbjuder till dagsegling med Elida i skärgården.

Buss avgår 25 maj kl 9.00 från Lane-Ryrs församlingshem. Vi är tillbaka kl 17.00

Anmälan till Helen Karlsson 0522-681223

vårkonsert

Uddevalla Kammarkör
Birgitta Brodén-körledare

Bohusläns museum tisdag 17 maj kl 19.00
Samarr: Bohusläns museum, Uddevalla kommun/Kultur och Fritid

Välkomna till kostnadsfri musikalföreställning med medlemmar i
RBU Bohuslän tillsammans med
 Herrestads barnkör CANTATE!

Musikalföreställning

Välkomna till kostnadsfri musikalföreställning med medlemmar i RBU Bohuslän tillsammans med Herrestads barnkör CANTATE!