Svenska kyrkan, Kristianstad

Svenska kyrkan, Kristianstad Besöksadress: BOX 153, 29122 KRISTIANSTAD Telefon: +46(44)7806400 E-post till Svenska kyrkan, Kristianstad Webbplats

Svenska kyrkan, Kristianstad

Vi flyttar till vårt nya församlingshem och har därför stängt torsdag-tisdag 26-31/5. Pastoratsexpeditionen kan nås via telefon fredag och måndag.

Stängt för flytt!

Gudstjänsten är hjärtat i församlingens liv. Vi firar flera olika sorters gudstjänster.

Gudstjänst

Svenska kyrkan i Kristianstad har ett rikt och varierat musikliv.
Vi arrangerar konserter och har en bred körverksamhet.
Är du intresserad av att sjunga i kör?
Då är du välkommen att ta kontakt med någon av våra musiker.

Körer och musik

Svenska kyrkan i Kristianstad har ett rikt och varierat musikliv. Vi arrangerar konserter och har en bred körverksamhet. Är du intresserad av att sjunga i kör? Då är du välkommen att ta kontakt med någon av våra musiker.

Här kan du ladda ner vår konfirmandfolder och välja vilken grupp du vill vara med i.

Konfirmand 2016-2017

Vi söker en Fastighetsförvaltare med samordningsansvar för vår fastighetsavdelning.

Ledig tjänst

Välkommen in och hämta vårt nya informationsblad och ta del av allt som händer.

Informationsbladet

Välkommen in och hämta vårt nya informationsblad och ta del av allt som händer.

Se en video skapad av Regionmuseet om den gamla prästgården kan ha sett ut.

Gamla prästgården

Se en video skapad av Regionmuseet om den gamla prästgården kan ha sett ut.

Följ byggandet av det nya församlingshemmet vid Heliga Trefaldighets kyrka

Nytt församlingshem