Skillingaryds församling

Välkommen till Skillingaryds församling! Vi finns här för dig genom gudstjänster, barngrupper, körer, samtal och mycket mer. Här kan du dela både glädje och sorg och få stöd i vardagen. Du som vill är välkommen att bidra på något sätt. Välkommen som du är.

Församlingsafton - var med och forma vår församlings framtida inriktning!

Välkommen till en kväll där vi samtalar om vad vi längtar efter och hur vi vill bygga vår församling framöver. Vi träffas onsdagen 24 april kl. 18-20 i Skillingaryds församlingshem. Stiftsprost Hans Boeryd medverkar. Det blir kvällsmat - tacos!

Hallongrottor på ett fat.

Eftermiddagskaffe i Hagshults församlingshem.

Onsdag 24 april kl. 15.00. Linnéa Hugosson sjunger och kåserar. Solosång av Eva Myrén-Lund. Allsång med Ing-Marie Åkerhag och Sylvia Persson. Kaffeservering. Välkomna!

Körprojekt våren 2024 - var med och sjung sånger av Peter LeMarc!

Välkommen till vårens körprojekt, öppet för alla som vill sjunga! Vi sjunger sånger av Peter LeMarc tillsammans en över 100 personer stor kör från Skillingaryd, Vaggeryd och Jönköping, kompband och solister i Åkers kyrka lördagen 1/6 kl. 18 då vi framför musikmässan "Det som håller oss vid liv". Klicka för övningstider, anmälan och övrig info!

Kyrkoblad

Här kan du hämta och läsa det senaste kyrkobladet!

Lediga tjänster

Vi söker en komminister 100%. Klicka och läs mer om hur du kan bli en del av vårt arbete här i Skillingaryds församling!

Skicka in din bön

Publicerad:

Vet du att du kan skicka in ditt böneämne till oss? Klicka på "Visa fler" i den blå listen längst upp så hittar du "Be för mig". Där kan du skriva och skicka in din bön, så ber vi för dig i en kommande gudstjänst.

Spagettigudstjänst - vad är det?

Publicerad:

Jo, det är en kortare barnanpassad gudstjänst som avslutas med att vi äter spagetti och köttfärssås tillsammans. Ofta sjunger vår barnkör Soul kids på gudstjänsten som alltid är på en vardag kl. 17, perfekt tid efter jobb, förskola och skola och med kvällsmaten ordnad - 50 kr för vuxna, gratis för barn. Välkommen!

Om Hagshults klockstapel - Bernt Emanuelsson intervjuas av P4 Jönköping.

Publicerad:

Hagshults kyrka ska få en ny klockstapel istället för den som brann ner 2020. Hur går processen med det arbetet? Bernt Emanuelsson som sitter i församlingens projektgrupp berättar för P4 Jönköping den 30:e oktober. Margareta Svensson filmade.

Syföreningen Ankaret startar upp för terminen!

Publicerad:

Nya medlemmar välkomnas gärna! Terminsstart 19 september kl. 14 i Skillingaryds församlingshem, med träffar varannan vecka därefter.

Möte i Hagshult

Publicerad:

Hagshults idégrupp hälsar alla välkomna till möte i Hagshults församlingshem måndag 28/8 kl. 18.00. Kom och gör din röst hörd! Vi bestämmer tillsammans till vem/vilken förening vi ska skänka de insamlade pengarna från vägkyrkan, auktionen och kyrkfikorna. Välkommen!

Dopet – livets första fest

Allt du behöver veta om dopet