Svenska kyrkan i Toarp Besöksadress: Prästgården, 51690 DALSJÖFORS Telefon: +46(33)169600 E-post till Svenska kyrkan i Toarp

Svenska kyrkan i Toarp

I gemenskap med Gud och med varandra

Valfri gåva kan sättas in på
Bankgironummer: 701-1224
Swish: 123 188 10 28

Projekt i Bulgarien

Toarps församling har beslutat att försöka hjälpa de 12 EU-migranter, som tillfälligt bor vid pastorsexpeditionen, till egen försörjning i sitt hemland. Valfri gåva kan sättas in på Bankgironummer: 701-1224 Swish: 123 188 10 28

Söndagen den 22 maj kl. 10.00 är det musikgudstjänst i Äspereds kyrka. Chorus, Harmony och Luthas kör med instrumentalister medverkar. Varmt välkomna!

Musikgudstjänst!

Fira gudstjänst tillsammans med oss

Fira gudstjänst tillsammans med oss

Vi vill tillsammans med er, i gemenskap med Gud, vara med i livets gång. I dop, konfirmation, vigsel, begravning och om ni behöver stöd när livet ibland inte blir som man tänkt.

Tillsammans - genom livets gång

Stöd, rådgivning, hjälp och förmedling

Toarps Begravningstjänst

Stöd, rådgivning, hjälp och förmedling

Vi har sång- och musikverksamheter som passar alla åldrar. Ta en titt!

Kör & Musik - Barn, Ungdom & Vuxen

Vi har sång- och musikverksamheter som passar alla åldrar. Ta en titt!

Vi har olika aktiviteter för olika åldrar. Ta gärna en titt för att se om något kanske passar just dig, dina barn eller barnbarn.

Aktiviteter - för alla åldrar