Svenska kyrkan i Toarp

Svenska kyrkan i Toarp Besöksadress: Prästgården, 51690 DALSJÖFORS Telefon: +46(33)169600 E-post till Svenska kyrkan i Toarp

Svenska kyrkan i Toarp

I gemenskap med Gud och med varandra

Välkommen till Friluftsgudstjänst, midsommardagen den 25/6!
10.00 Färgatorpet, Rångedala:
Carina Tretow. Brassmusik.
Samarrangeras med Färgatorpets Vänner.
15.00 Hjortryd, Dalsjöfors:
Carina Tretow. Brassmusik.
Samarrangeras med Hembygdsföreningen och SPF-Dalsjöfors.

Friluftsgudstjänst

Välkommen till Friluftsgudstjänst, midsommardagen den 25/6! 10.00 Färgatorpet, Rångedala: Carina Tretow. Brassmusik. Samarrangeras med Färgatorpets Vänner. 15.00 Hjortryd, Dalsjöfors: Carina Tretow. Brassmusik. Samarrangeras med Hembygdsföreningen och SPF-Dalsjöfors.

är det dags för stämningsfull Musik i sommarkväll.
Anna, Markus och Gustav Jullander medverkar. Varmt välkomna!

Musik i sommarkväll

Söndagen den 26 juni kl. 16.00 i Gånghester kyrka och kl. 18.00 i Äspereds kyrka är det dags för stämningsfull Musik i sommarkväll. Anna, Markus och Gustav Jullander medverkar. Varmt välkomna!

Musik i Sommarkväll i Toarps kyrka 10/7 kl. 18.00.
"Rör vid min själ" - Ylva Nordh och Linn Hagström-Strömer.
Varmt välkomna!

Musik i sommarkväll

Musik i Sommarkväll i Toarps kyrka 10/7 kl. 18.00. "Rör vid min själ" - Ylva Nordh och Linn Hagström-Strömer. Varmt välkomna!

Söndagen den 7 augusti kl. 18.00 i Rångedala kyrka
är det dags för stämningsfull Musik i sommarkväll.
Varmt välkomna!

Musik i sommarkväll

Söndagen den 7 augusti kl. 18.00 i Rångedala kyrka är det dags för stämningsfull Musik i sommarkväll. "Musik i sommarkvällen med klassiskt och visor" med Anders Sjökvist, cello, Per Utbult, trumpet och Urban Gärdborn, piano. Varmt välkomna!

Söndagen den 28 augusti kl. 18.00 i Äspereds kyrka
är det dags för Musik i sommarkväll.
Gospelkören re:Joy medverkar under ledning av
Annelie Lidén. Varmt välkomna!

Musik i sommarkväll

Söndagen den 28 augusti kl. 18.00 i Äspereds kyrka är det dags för Musik i sommarkväll. Gospelkören re:Joy medverkar under ledning av Annelie Lidén. Varmt välkomna!

Toarps församling har beslutat att hjälpa de 12 EU-migranter, som bor tillfälligt vid pastorsexpeditionen, till egen försörjning i sitt hemland. Valfri gåva kan sättas in på Bankgironummer: 701-1224 eller Swish: 123 188 10 28

Projekt i Bulgarien

Fira gudstjänst tillsammans med oss

Fira gudstjänst tillsammans med oss

Vi vill tillsammans med er, i gemenskap med Gud, vara med i livets gång. I dop, konfirmation, vigsel, begravning och om ni behöver stöd när livet ibland inte blir som man tänkt.

Tillsammans - genom livets gång

Stöd, rådgivning, hjälp och förmedling

Toarps Begravningstjänst

Stöd, rådgivning, hjälp och förmedling

Samarbete mellan Svenska kyrkan och EFS- en missionsrörelse inom Svenska kyrkan

Äspereds Samarbetskyrka

Samarbete mellan Svenska kyrkan och EFS- en missionsrörelse inom Svenska kyrkan

Vi har sång- och musikverksamheter som passar alla åldrar. Ta en titt!

Kör & Musik - Barn, Ungdom & Vuxen

Vi har sång- och musikverksamheter som passar alla åldrar. Ta en titt!

Vi har olika aktiviteter för olika åldrar. Ta gärna en titt för att se om något kanske passar just dig, dina barn eller barnbarn.

Aktiviteter - för alla åldrar