Svenska kyrkan i Toarp

Svenska kyrkan i Toarp Besöksadress: Prästgården, 51690 DALSJÖFORS Telefon: +46(33)169600 E-post till Svenska kyrkan i Toarp

Svenska kyrkan i Toarp

I gemenskap med Gud och med varandra

760:- gällande pilkastningen och 60:- spiktävlingen.
Vi själva fick in 470:- gällande minigolfen.

Tack...

...för allt gott arbete som utförs under Toarpsdagen och att vi i Toarps församling får vara med. Vill också tacka för pengarna som kom in till oss och som går till BAM-projektet. 760:- gällande pilkastningen och 60:- spiktävlingen. Vi själva fick in 470:- gällande minigolfen. Ett stort tack – det är unikt att bygdens företagare vill stå för ett så fint integrationsarbete som ni gör.

Välkomna till psalmcafé i Målsryds kyrka den 4 oktober klockan 14.30–16.00. Vi sjunger kända psalmer och sånger, dricker kaffe med dopp och har en riktigt trevlig stund tillsammans. Denna gång medverkar Ann Viol Josefsson med sång och musik. Varmt välkomna!

Psalmcafé

Välkomna på GOSPEL!

GOSPEL

Välkomna på GOSPEL! Lördagen den 15 oktober kl. 17.00 i Toarps kyrka. Medverkar gör gospelkören re:Joy, Soul Children, Johan och Madelene Birgenius och Annelie Lidén

Toarps församling har beslutat att hjälpa de 12 EU-migranter, som bor tillfälligt vid pastorsexpeditionen, till egen försörjning i sitt hemland. Valfri gåva kan sättas in på Bankgironummer: 701-1224 eller Swish: 123 188 10 28

Projekt i Bulgarien

Fira gudstjänst tillsammans med oss

Fira gudstjänst tillsammans med oss

Vi vill tillsammans med er, i gemenskap med Gud, vara med i livets gång. I dop, konfirmation, vigsel, begravning och om ni behöver stöd när livet ibland inte blir som man tänkt.

Tillsammans - genom livets gång

Stöd, rådgivning, hjälp och förmedling

Toarps Begravningstjänst

Stöd, rådgivning, hjälp och förmedling

Samarbete mellan Svenska kyrkan och EFS- en missionsrörelse inom Svenska kyrkan

Äspereds Samarbetskyrka

Samarbete mellan Svenska kyrkan och EFS- en missionsrörelse inom Svenska kyrkan

Vi har sång- och musikverksamheter som passar alla åldrar. Ta en titt!

Kör & Musik - Barn, Ungdom & Vuxen

Vi har sång- och musikverksamheter som passar alla åldrar. Ta en titt!

Vi har olika aktiviteter för olika åldrar. Ta gärna en titt för att se om något kanske passar just dig, dina barn eller barnbarn.

Aktiviteter - för alla åldrar