Svenska kyrkan i Toarp

Svenska kyrkan i Toarp Besöksadress: Prästgården, 51690 DALSJÖFORS Telefon: +46(33)169600 E-post till Svenska kyrkan i Toarp

Svenska kyrkan i Toarp

I gemenskap med Gud och med varandra

Söndagen den 28 augusti kl. 18.00 i Äspereds kyrka
är det dags för Musik i sommarkväll.
Gospelkören re:Joy medverkar under ledning av
Annelie Lidén. Varmt välkomna!

Musik i sommarkväll

Söndagen den 28 augusti kl. 18.00 i Äspereds kyrka är det dags för Musik i sommarkväll. Gospelkören re:Joy medverkar under ledning av Annelie Lidén. Varmt välkomna!

Välgörenhetskonsert i Rångedala kyrka,
till förmån för projekt i Bulgarien
Lördagen den 10/9 kl 17.00 är ni välkomna till en
välgörenhetskonsert med kören WomenMen i Rångedala
kyrka. Entré: 100 kr/pers. Kyrkan är öppen från 16.00.

Välgörenhetskonsert

Välgörenhetskonsert i Rångedala kyrka, till förmån för projekt i Bulgarien Lördagen den 10/9 kl 17.00 är ni välkomna till en välgörenhetskonsert med kören WomenMen i Rångedala kyrka. Entré: 100 kr/pers. Kyrkan är öppen från 16.00.

Barnprylmarknad 2016

Toarps församling har beslutat att hjälpa de 12 EU-migranter, som bor tillfälligt vid pastorsexpeditionen, till egen försörjning i sitt hemland. Valfri gåva kan sättas in på Bankgironummer: 701-1224 eller Swish: 123 188 10 28

Projekt i Bulgarien

Fira gudstjänst tillsammans med oss

Fira gudstjänst tillsammans med oss

Vi vill tillsammans med er, i gemenskap med Gud, vara med i livets gång. I dop, konfirmation, vigsel, begravning och om ni behöver stöd när livet ibland inte blir som man tänkt.

Tillsammans - genom livets gång

Stöd, rådgivning, hjälp och förmedling

Toarps Begravningstjänst

Stöd, rådgivning, hjälp och förmedling

Samarbete mellan Svenska kyrkan och EFS- en missionsrörelse inom Svenska kyrkan

Äspereds Samarbetskyrka

Samarbete mellan Svenska kyrkan och EFS- en missionsrörelse inom Svenska kyrkan

Vi har sång- och musikverksamheter som passar alla åldrar. Ta en titt!

Kör & Musik - Barn, Ungdom & Vuxen

Vi har sång- och musikverksamheter som passar alla åldrar. Ta en titt!

Vi har olika aktiviteter för olika åldrar. Ta gärna en titt för att se om något kanske passar just dig, dina barn eller barnbarn.

Aktiviteter - för alla åldrar