Solberga pastorat

Solberga pastorat Besöksadress: Pastorsexpeditionen, Bagarevägen 9, 44465 JÖRLANDA Telefon: +46(303)66960 E-post till Solberga pastorat Webbplats

Solberga pastorat

Välkommen till Solberga, Jörlanda och Hålta församlingar

Redogörelse om utlandsresor för Solberga pastorat.

Svenska kyrkan har granskats av både Ekot och Aftonbladet.

Hålta kyrka är öppen varje dag för den som vill titta runt eller sitta en stund i stillhet och bön. Andakt hålls i församlingshemmet, där vi har café och försäljning av hantverk. Sommaren i Hålta bjuder också på musikgudstjänster, aktiviteter för barnen och mycket mer.

Café, guidning och hantverk | 27 juni - 7 augusti

Välkommen in på en fika under juli månad i Jörlanda församlingshem! Här finns hembakade bullar, småkakor och äggost. Ta en kopp kaffe, läs en bok eller få en stunds andhämtning. Tisdag-torsdag juli månad klockan 11-14

Unna dig en fika | tis-tor under juli

Barockmusik med Daniel Björkdahl, Carolina Friberg, Anja

Mästarna som aldrig möttes | 31 juli

Barockmusik med Daniel Björkdahl, Carolina Friberg, Anja Sköld, Kennet Bohman och Leonor Palazzo. Vi lyssnar till solosång, barockoboe, traversflöjt, cembalo och barockcello. Vi fikar efteråt. Solberga kyrka söndag 31 juli klockan 19.00.

Vi lyssnar till ett blandat program med musik från Arctic 5.
Blåskvintetten spelar allt från klassiska verk och visor till mer

Arctic 5 | 27 juli

Vi lyssnar till ett blandat program med musik från Arctic 5. Blåskvintetten spelar allt från klassiska verk och visor till mer moderna tongångar. Därefter våffelcafé i församlingshemmet. Hålta kyrka onsdag 27 juli klockan 19.00.

Vi får ta del av Claudia Vingrens sökande efter sin biologiska mamma och hur familjen fick bli ledda av Gud genom resan. Hon visar bilder och skildrar sin uppväxt i Colombia och Sverige, samt hur Herren förvandlat hennes liv och gett henne styrka genom svårigheter. Onsdag 3 augusti Hålta församlingshem klockan 19.00.

Claudia sökte sitt ursprung och fann sin identitet | 3 augusti

Smaka på nya upplevelser och skaffa dig kunskaper som inte alla har :)

Bli konfirmand!

Är du nyfiken? Finns Gud? Vem är Jesus? Hör bibeln och vetenskapen ihop? Våga konfirmera dig. Prova att göra något annorlunda. Smaka på nya upplevelser och skaffa dig kunskaper som inte alla har :)

I sommar åker vi till flera resmål i Bohuslän. Sätt upp dig på e-postlistan för mer information.

Åk MC med kyrkoherden

Musiken har alltid varit en viktig del av kyrkans liv och har en given plats i alla gudstjänster. Särskilt stort utrymme har den i musikgudstjänsterna. Varmt välkommen till sommarens musikgudstjänster.

Musik i sommarkväll