Rödön, Näskott, Aspås o Ås pastorat Besöksadress: Strandvägen 10 B, 83532 KROKOM Postadress: BOX 120, 83522 KROKOM Telefon: +46(640)17100 E-post till Rödön, Näskott, Aspås o Ås pastorat Webbplats

Välkommen till Svenska kyrkan i Rödön, Näskott, Aspås och Ås

Svenska kyrkan i Krokom

I våra fyra församlingar - Rödön, Näskott, Aspås och Ås - vill vi ge rum för vila, växt och välsignelse. Vecka efter vecka. I livets alla skeden. Som medlem bygger du kyrkan. Du är välkommen och viktig i våra grupper och gudstjänster, vår diakoni är ett stöd i kris och sorg, här erbjuds ett omfattande musikliv, internationellt engagemang och en verksamhet för barn, unga och vuxna. Tillsammans arbetar personal, förtroendevalda och ideella medarbetare för en kyrka som möter dagens utmaningar.

Läs mer om det som är gemensamt för alla församlingarna

1 maj i Aspås sockenstuga

Sjung in våren med Aspåskören

1 maj i Aspås sockenstuga

Vi söker en FÖRSAMLINGSPEDAGOG till Rödön -
Välkommen med din ansökan och ditt engagemang!

Lediga jobb

Vi söker en FÖRSAMLINGSPEDAGOG till Rödön - Välkommen med din ansökan och ditt engagemang!

Ansvaret för skötseln av kyrkogårdarna delas mellan kyrkogårdsförvaltningen och gravrättsinnehavarna.

Grundskötsel

Våra affischtavlor i Rödön, Näskott, Aspås och Ås vill vara inbjudande

Se, vad som händer här!

Våra affischtavlor i Rödön, Näskott, Aspås och Ås vill vara inbjudande

Torsdagskvällarna i Krokom våren 2016 bjuder in till andlig fördjupning med samtal, bön och nattvard.

Andlig spis

Nu startar ett nytt äventyr för hemsidan. Den har gjorts om för att passa bättre i mobilen och läsplattor och ge dig bra service.

Sök på hemsidan!

Aktuellt från Rödön, Näskott, Aspås o Ås pastorat

Rödöns pastorat

Fyra församlingar arbetar tillsammans - i ett pastorat.

Församlingarna RÖDÖN, NÄSKOTT, ASPÅS & ÅS - rum för VILA, VÄXT & VÄLSIGNELSE.

Län: Jämtland
Kommun: Krokom
Stift: Härnösand
E-post: Rödön, Näskott, Aspås och Ås pastorat
Telefon: 0640-171 00  må-tis & tors-fre 9-12, ons 10-12
Postadress: Box 120, 835 22 Krokom
Besöksadress: Kyrkans Hus, Strandv. 10 B, Krokom
Webbadresswww.svenskakyrkan.se/krokom
E-post till Webb-redaktören.
Swish-nummer: 123 690 382 7
Organisationsnr: 252003-7678
Protokollen från församlingarna och pastoratet.