Svenska kyrkan i Dubai Besöksadress: Oud Metha Road 252, - Dubai U.A.E. Telefon: +971(4)3370062 E-post till Svenska kyrkan i Dubai Webbplats

Svenska kyrkan i Dubai

Välkommen till Svenska kyrkan i Dubai! Hit kan du komma på bröllop, dop, lunch, gudstjänst, konfirmation, barnverksamhet och mycket mer. Svenska kyrkan i Dubai är en samarbetskyrka med Norska Sjömanskyrkan. Vi finns på Oud Metha Road bredvid Sudanesiska klubben och mitt emot St Mary's Catholic Church.

Nu är det dags att anmäla sig till höstens konfirmationsträffar! Vi kommer att ha träffar på lördagar, och två läger. Konfirmandtiden är en tid att lära känna sig själv, andra ungdomar och mer om den kristna tron.

Bli konfirmand hos oss