Angereds församling

Angereds församling Besöksadress: Gunnareds kyrkväg 1, 42467 Angered Telefon: +46(31)7316900 E-post till Angereds församling Webbplats

Angereds församling

Välkommen!

Nytt för i år är att det blir en grupp med svensk- och arabisktalande medhjälpare och en grupp med svensk-och persisktalande medhjälpare.

Vuxenväg till tro

Äntligen sitter det ett kors på Bergums församlingshem i Olofstorp.

Kors från Hammarkullen på Bergums församlingshem

Äntligen sitter det ett kors på Bergums församlingshem i Olofstorp.

Den 15 maj tog kyrkoherde Annika Vindare och administratör Karolina Sundemo stolta emot diplomet till församlingen.

Diplomerade till "En kyrka för fairtrade"

Kyrkans verksamhet för barn, ungdomar och vuxna med funktionshinder i Nordost.

Tillsammans

Kyrkans verksamhet för barn, ungdomar och vuxna med funktionshinder i Nordost.

Församlingens arbete med dem som flyr & Lövgärdets kyrka tas ur bruk

Vi delar minnen och tackar för det som varit i Lövgärdets kyrka. Den 19 juni klockan 16 firar vi mässa och Lövgärdets kyrka tas ur bruk.

"Swisha" kollekten eller för soppan!

Swish är en betalfunktion som gör det möjligt att betala via sin mobiltelefon. Du behöver BARA skriva meddelande när du swishar gåvor. Pengar som swishas till kollekt under veckan går till kommande söndags kollekt.