Angereds församling

Angereds församling Besöksadress: Gunnareds kyrkväg 1, 42467 Angered Telefon: +46(31)7316900 E-post till Angereds församling Webbplats

Angereds församling

Välkommen!

Diakon Gunnel Claesson i Hjällbo kyrka skriver i Svensk kyrkotidning

Diakoni tillsammans - en väg framåt

Diakon Gunnel Claesson i Hjällbo kyrka skriver i Svensk kyrkotidning

Vikariat 2016-11-15 - 2017-12-31

Vi söker församlingsassistent 100%, vikariat

Vikariat 2016-11-15 - 2017-12-31

Vi lär känna en människa från bibeln och läser en text inför kommande söndag. Onsdagar ojämna veckor kl. 16.30 – 18. Därefter firar vi veckomässa för den som vill. Start: 14 september i Gunnareds kyrka. För mer information kontakta Ragnhild Hallén Präst i Gunnared 0737-73 89 31.

Bibelsamtal

Anmäl dig till studiecirkel eller besök Språkcafé! Till språkcaféet behövs ingen anmälan. Dit kan du bara komma och prata svenska med svenskar!

Träna svenska i Hjällbo och Hammarkullen

Swish är en betalfunktion som gör det möjligt att betala via sin mobiltelefon. Du behöver BARA skriva meddelande när du swishar gåvor. Pengar som swishas till kollekt under veckan går till kommande söndags kollekt.

"Swisha" kollekten, soppan eller fairtrade-produkter.