Göteborgs Haga församling

Göteborgs Haga församling Besöksadress: Haga Östergata 30, 41122 GÖTEBORG Telefon: +46(31)7316160 E-post till Göteborgs Haga församling Webbplats

Göteborgs Haga församling

Haga är en liten församling med stor plats för alla

Här kan du komma till gudstjänst söndag klockan 11 eller onsdag kl 18. Söker du stillhet och tystnad är kyrkan säkrast öppen månd, onsd och torsdag 11-15, samt lördagar 11- 13.

Söndag 28 augusti kl 11. Högmässa.

Enheten i Kristus

Söndag 28 augusti kl 11. Högmässa. Haga Brass spelar i psalmerna tillsammans med Ulrike Heider, orgel. Joakim Hedin, präst. Välkommen!

Söndag 4 september kl 11.00
Kaffe i kyrkan efter gudstjänst. Välkommen!

Upptaktsgudstjänst

Söndag 4 september kl 11.00 Bachkantat BWV 139. Haga Motettkör, solister och barockensemble. Ulrike Heider organist, Britta Svensson, diakon. Cecilia Nyholm präst. Kaffe i kyrkan efter gudstjänst. Välkommen!

Varje onsdag kl 18. Några psalmer, några ord, delat bröd och vin. Efteråt kan du stanna kvar på ett enkelt kaffe längst ned i kyrkan om du vill prata vidare, eller gå ut i kvällen.

Veckomässa