Göteborgs Haga församling

Göteborgs Haga församling Besöksadress: Haga Östergata 30, 41122 GÖTEBORG Telefon: +46(31)7316160 E-post till Göteborgs Haga församling Webbplats

Göteborgs Haga församling

Haga är en liten församling med stor plats för alla

Här kan du komma till gudstjänst söndag klockan 11 eller onsdag kl 18. Söker du stillhet och tystnad är kyrkan säkrast öppen månd, onsd och torsdag 11-15, samt lördagar 11- 13.

Mikaelidagen söndag 2 oktober kl 11 HÖGMÄSSA
Mikaeli sångare, Johanna Thür organist och Cecilia Nyholm präst.

Änglarna

Mikaelidagen söndag 2 oktober kl 11 HÖGMÄSSA Mikaeli sångare, Johanna Thür organist och Cecilia Nyholm präst.

8 oktober på Vrångö

Retreat 8 oktober

8 oktober på Vrångö En stilla dag är en dag för reflektion, vila och ro. En dag att dra sig undan från den vanliga vardagen. En dag att ge sig själv tid.

Söndag 2 oktober kl 15 i Hagakyrkan avslutas Sonja Janssons utställning Bli vän med sig själv med en konsert på temat läkning, lek och kärlek. Om oss som är kvar.

Maja Gödicke sjunger Barbro Hörberg

En utställning av konstnären Sonja Jansson som till viss del handlar om suicidstatistiken specifikt- om när någon tar sitt liv- men i ett större perspektiv om förlåtelse, läkning, lek och kärlek. Vägen tillbaka hem när livet inte blev det vi drömde. Om oss, om relationer. Kyrkan är öppen mån-tors 11-15, lör 11-13 samt i samband med gudstjänst sön kl 11 och onsd kl 18.

Utställning 10/9-2/10

Varje onsdag kl 18. Några psalmer, några ord, delat bröd och vin. Efteråt kan du stanna kvar på ett enkelt kaffe längst ned i kyrkan om du vill prata vidare, eller gå ut i kvällen.

Veckomässa