Göteborgs Haga församling

Göteborgs Haga församling Besöksadress: Haga Östergata 30, 41122 GÖTEBORG Telefon: +46(31)7316160 E-post till Göteborgs Haga församling Webbplats

Göteborgs Haga församling

Haga är en liten församling med stor plats för alla

Här kan du komma till gudstjänst söndag klockan 11 eller onsdag kl 18. Söker du stillhet och tystnad är kyrkan säkrast öppen månd, onsd och torsdag 11-15, samt lördagar 11- 13. Från 25 juni till och med 7 augusti är det gudstjänst kl 20 på söndagkvällarna.

Från midsommardagen 25/6 firar vi gudstjänst kl 20.00. I Hagakyrkan finns olika sorters gudstjänster, både i helg och vardag. De går i olika toner och ger utrymme för delaktighet och vila. Möjligheten att möta människor, att möta Gud och att möta dig själv. I sommarkvällen firas en gudstjänst med nattvard och mycket musik.

Mässa och musik

Varje onsdag kl 18. Några psalmer, några ord, delat bröd och vin. Efteråt kan du stanna kvar på ett enkelt kaffe längst ned i kyrkan om du vill prata vidare, eller gå ut i kvällen.

Veckomässa