Vantörs församling

Vantörs församling Besöksadress: Församlingsexp: Högdalsplan 16, Kyrkan: Önskehemsgatan 21-25, 12454 BANDHAGEN Postadress: BOX 77, 12421 BANDHAGEN Telefon: +46(8)55657200 E-post till Vantörs församling Webbplats

Vantörs församling

Vantörs församling finns i Högdalen, Rågsved, Hagsätra, Bandhagen, Örby och Stureby. Församlingen har två kyrkor - Vantörs kyrka och Hagsätra kyrka. Välkommen att delta i gudstjänster, lyssna på konserter, vara med i barn- och ungdomsverksamhet, döpa ditt barn, få stöd i sorg och kris, gå på soppluncher och mycket annat!

Tack vare dig som är medlem kan Svenska kyrkan i Vantör erbjuda gudstjänstgemenskap och massor av mötesplatser för barn, unga, vuxna och gamla. Bland mycket annat!

Medlem i Svenska kyrkan

Dop, vigsel och begravning är gudstjänster som kan hjälpa oss att ge ord och uttryck åt det som sker i livets olika skeden.

Dop, bröllop och begravning

I Vantörs församling är det mässa/gudstjänst flera gånger i veckan på fasta tider, i Vantörs kyrka och i Hagsätra kyrka.

Mässa/Gudstjänst

Konserter med fritt inträde, körer för stora och små - och Hagsätra kyrkas Musikskola med kostnadsfri instrumentalundervisning.

Musik

Välkommen till våra öppna förskolor med lek och samvaro för stora och små, spädbarnsmassage, konfirmation, ungdomsverksamhet och mycket annat!

Barn, unga och konfirmation

Caféer, andakter, körsång, syföreningar, internationellt kvinnocafé och mycket annat roligt på dagtid. På kvällstid och helger ordnas kurser, föredrag och andra aktiviteter.

Gemenskap och fika

I Vantörs församling finns präster och diakoner för samtal och stöd. Svenska kyrkan erbjuder också familjerådgivning och samtalsjour på nätter och helger.

Samtal och stöd

I Vantörs församling finns två kyrkor, Vantörs kyrka i Högdalen C och Hagsätra kyrka på Hagsätra torg.

Våra kyrkor