Vantörs församling

Vantörs församling Besöksadress: Församlingsexp: Högdalsplan 16, Kyrkan: Önskehemsgatan 21-25, 12454 BANDHAGEN Postadress: BOX 77, 12421 BANDHAGEN Telefon: +46(8)55657200 E-post till Vantörs församling Webbplats

Vantörs församling

Vantörs församling finns i Högdalen, Rågsved, Hagsätra, Bandhagen, Örby och Stureby. Församlingen har två kyrkor - Vantörs kyrka i Högdalen och Hagsätra kyrka på Hagsätra torg.

Välkommen ...

... att delta i mässor och gudstjänster, lyssna på konserter, vara med i barn- och ungdomsverksamhet, gifta dig, döpa ditt barn, få stöd i sorg och kris, gå på soppluncher och mycket annat. Varmt välkommen till din kyrka!

Om kör- och musikverksamheten i Vantörs församling

Under vecka 19, i maj 2016, framkom att det fanns en oro för kör- och musikverksamheten i Vantörs församling. Läs kyrkoherde Sara Jacobsson Grips förtydliganden här!