Vantörs församling

Vantörs församling Besöksadress: Församlingsexp: Högdalsplan 16, Kyrkan: Önskehemsgatan 21-25, 12454 BANDHAGEN Postadress: BOX 77, 12421 BANDHAGEN Telefon: +46(8)55657200 E-post till Vantörs församling Webbplats

Vantörs församling

Vantörs församling finns i Högdalen, Rågsved, Hagsätra, Bandhagen, Örby och Stureby. Församlingen har två kyrkor - Vantörs kyrka i Högdalen och Hagsätra kyrka på Hagsätra torg.

Hagsätra kyrka byggs om! all verksamhet flyttar därför fr.o.m 15 augusti 2016

Fr o m 15 augusti 2016 flyttar verksamheterna och gudstjänsterna från Hagsätra kyrka till Röda korsets lokal, Olshammarsgatan 25, p g a ombyggnad av Hagsätra kyrka. Vissa verksamheter flyttar till Vantörs kyrka i Högdalen.

Håll utkik på www.svenskakyrkan.se/vantor för att få veta ny plats för den verksamhet du är intresserad av!

Välkommen ...

... att delta i mässor och gudstjänster, lyssna på konserter, vara med i barn- och ungdomsverksamhet, gifta dig, döpa ditt barn, få stöd i sorg och kris, gå på soppluncher och mycket annat. Varmt välkommen till din kyrka!