Vantörs församling

Vantörs församling Besöksadress: Församlingsexp: Högdalsplan 16, Kyrkan: Önskehemsgatan 21-25, 12454 BANDHAGEN Postadress: BOX 77, 12421 BANDHAGEN Telefon: +46(8)55657200 E-post till Vantörs församling Webbplats

Vantörs församling

Vantörs församling finns i Högdalen, Rågsved, Hagsätra, Bandhagen, Örby och Stureby. Församlingen har två kyrkor - Vantörs kyrka och Hagsätra kyrka. Varmt välkommen att delta i gudstjänster, lyssna på konserter, vara med i barn- och ungdomsverksamhet, döpa ditt barn, få stöd i sorg och kris, gå på soppluncher och mycket annat!

Hagsätra kyrka byggs om! all verksamhet flyttar därför fr.o.m 15 augusti 2016

Verksamheter och gudstjänster flyttar från Hagsätra kyrka till Röda korsets lokal, Olshammarsgatan 25. Vissa verksamheter flyttar till Vantörs kyrka i Högdalen.

Håll utkik på www.svenskakyrkan.se/vantor för att få veta ny plats för den verksamhet du är intresserad av!