Luleå stift

Luleå stift Besöksadress: Stationsgatan 40, 97232 Luleå Postadress: Box 942, 97128 LULEÅ Telefon: +46(920)264700 E-post till Luleå stift Webbplats

Luleå stift

Luleå stift är ett av 13 stift och till ytan en tredjedel av Sverige. Stiftets uppgift är att stödja Svenska kyrkans 57 församlingar i Norrbottens och Västerbottens län i vårt gemensamma uppdrag att förmedla evangeliet till alla.

De ideella medarbetarna i  Vännernas hållplats på Örnäsgården i  Luleå domkyrkoförsamling har utsetts till Årets medarbetare i Luleå stift 2016. Detta för sitt innerliga engagemang för de finskspråkiga i församlingen.

Frivilliga i Vännernas mötesplats prisade som årets medarbetare

De ideella medarbetarna i Vännernas hållplats på Örnäsgården i Luleå domkyrkoförsamling har utsetts till Årets medarbetare i Luleå stift 2016. Detta för sitt innerliga engagemang för de finskspråkiga i församlingen.

Dopet öppnar dörren till en större gemenskap. Vi människor hör ihop med varandra och med Gud. Dopet är ett sätt att säga tack för livet och välkommen till världen. Ta reda på hur du kan göra, vilken din församling är och var du kan ställa frågor!

Dopet som är en gåva för livet

Vi söker en vikarierande ekonomiassistent till servicebyråverksamheten i Luleå.

Luleå stift söker en vikarierande ekonomiassistent

Vi söker en vikarierande ekonomiassistent till servicebyråverksamheten i Luleå.

Svenska kyrkans grundläggande enhet är den lokala församlingen. Inom Luleå stift finns 57 församlingar som är geografiskt indelade i åtta kontrakt.

Församlingar, pastorat och kontrakt

Välkommen att ta kontakt med oss på stiftskansliet!

Stiftskansliet

Välkommen att ta kontakt med oss på stiftskansliet!