Karlstads stift

Karlstads stift Besöksadress: Västra Torggatan 15, 65224 Karlstad Postadress: Box 186, 65105 Karlstad Telefon: +46(54)172400 E-post till Karlstads stift Webbplats

Karlstads stift

Nu är biskopsstaven nedlagd. Igår avtackades Esbjörn Hagberg  för sina 14 år som biskop i Karlstads stift.

Tack Esbjörn Hagberg

Nu är biskopsstaven nedlagd. Igår avtackades Esbjörn Hagberg för sina 14 år som biskop i Karlstads stift.

Välkomnande av biskop Sören Dalevi

Datum: 4 september 2016

Tid: 15.00

Biskop Sören Dalevi välkomnas till Karlstads stift i en gudstjänst i Karlstads domkyrka.

Välkomna!

Du är välkommen att bli en del av Svenska kyrkan och vår gemenskap oavsett vem du är. Här finns det en plats för dig som har frågor om tro, livet eller tankar kring dig själv. Men också för dig som vill engagera dig för rättvisa och en bättre värld, som vill sjunga i kör eller finna ro i en hektisk vardag.

Välkommen som medlem

hitta din församling

Du kan enkelt hitta vilken församling du bor i genom att gå till sidan Sök församling och skriva in din adress.

Sommarmusik i stiftet 2016. Lediga jaktarrenden. Reformationsåret 2017. Välkommen som medlem.

Aktuellt