Eds församling

Eds församling Besöksadress: LÖVSTAVÄGEN 6, 19442 UPPLANDS-VÄSBY Telefon: +46(8)58891850 E-post till Eds församling Webbplats

Eds församling

Eds kyrka, måndag 30 maj, kl. 19.00. Fritt inträde.

SingSing sommarkonsert

Eds kyrka, måndag 30 maj, kl. 19.00. Fritt inträde.

Söndag 5 juni kl. 11.00. Friluftsgudstjänst vid Eds klockargård. Anders Alling, Erik Wadman, Edskören, Eds sockenspelmän med Ann-Marie Almström, Upplands Väsbys folkdansgille medverkar.

Friluftsgudstjänst

Ingen tidsstyrd puff med aktuellt datum angiven

Se din nästa i konsten!

Temat för nästa års konst- och kulturvecka blir "Se din nästa". Församlingen bjuder in till en inspirationsträff kring temat, söndag 29 maj kl. 13 i Klockargården. Såväl bildkonstnärer och skulptörer som poeter välkomnas!

Öppna förskolan

Tillsammans med ditt barn är du välkommen till Eds församlings öppna förskola. Välkomna tisdagar och torsdagar 8-12 till Lövstavägen 6 (mittemot Runbyskolan). Tisdag 5 januari startar vi upp för vårterminen 2016

Onsdagsträffarna

Onsdagar under terminstid är du varmt välkommen till Församlingsgården, Lövstavägen 6 Upplands Väsby. Vi samlas kl 13.00 för en kort andakt innan vi har en trevlig fikastund tillsammans.

Be för mig vid nästa gudstjänst

Varje gudstjänst ber vi till Gud. Om du vill så ber vi gärna för dig.
Kom ihåg att markera om du vill vara anonym.