Eds församling

Eds församling Besöksadress: LÖVSTAVÄGEN 6, 19442 UPPLANDS-VÄSBY Telefon: +46(8)58891850 E-post till Eds församling Webbplats

Eds församling

Varför ligger gravstenen ned?

Besökare på Eds kyrkogård har kanske noterat vissa gravstenar som placerats liggande vid gravvården. Detta kan bero på att de inte klarar av de säkerhetskrav som ställs på infästning.

Kropp- och själveckor i Ed

I brytningstiden mellan semester och höstterminsstart, samlas vi vid Eds kyrka och Klockargård för kropp- och själveckor, med aktiviteter kring andlighet, gemenskap och hälsa. Kom och delta i det som passar dig!

Öppna förskolan

Tillsammans med ditt barn är du välkommen till Eds församlings öppna förskola. Välkomna tisdagar och torsdagar 8-12 till Lövstavägen 6 (mittemot Runbyskolan). Den 22 augusti startar vi upp höstterminen 2016

Mötesplats soppa

Från den 15 september viker vi torsdagar kl. 11-13 till enklare sopplunch i församlingsgården. Bebisar, unga, gamla - alla är välkomna!