En vuxen håller en ungdoms händer i sina.
Foto: Shutterstock

Samtalsstöd Ungdomar

Samtalsstöd för ungdomar. Fågelbergskyrkan, Östra Falkgatan 9. Onsdagar 15.30, 16.30 och 17.30. Samtalen är för dig mellan 13-19 år och är kostnadsfritt. Ring och boka.

Samtalsstöd för ungdomar - en hjälp att reda ut livet

Det är inte lätt att vara ung, många tankar rör sig i huvudet. Familjen, skolan, kompisar, flick- och pojkvännen, kroppen, maten och sömnen är områden i livet som kan innebära både trygghet, glädje, oro och problem. Liksom synen på mig själv, vem jag är, vem jag vill vara eller inte vill vara. Och tankar om Gud och Jesus, som Hjälpare och Kravsättare. Och om framtiden.

Om allt detta, och kanske mer, går det att prata om, fundera ihop, enskilt och i förtrolighet med en leg. psykoterapeut och leg.läkare under 3-5 samtal. Samtalstider finns onsdageftermiddagar:

15.30
16.30
17.30
i Fågelbergskyrkan (Östra Falkgatan 9, Mölndal).

Inga journaler förs. Det är kostnadsfritt.

Terapeut

Catharina Winge Westholm är läkare och samtalsterapeut. Hon är jobbat inom Barn- och ungdomspsykiatrin sedan 1997. Hon har en terapeutisk utbildning i bland annat kognitiv beteendeterapi. 

Catharina Winge Westholm Foto: Privat

I sin roll som samtalspartner kommer hon inte att sätta diagnoser eller kunna erbjuda medicinering. Däremot kan hon lotsa vidare och ge råd rörande hur man kan få den typen av hjälp. 

Alla samtal sker under sekretess och det förs inga journaler. 

Smsa Catharina för att komma i kontakt med henne nr 0734-298971