Anna-Emelie Thulesius heter jag och är ny på jobbet! Hoppas vi ses!

Ett kul och spännande uppdrag! I församlingen kommer Anna-Emelie främst att arbeta med den nya öppna förskolan i Klockargården, som öppnar 18 januari och öppna förskolan i Brunnagården som startar 16 januari. Söndagen den 15 januari kl 11.00 välkomnas Anna-Emelie i högmässan i Kungsängens kyrka.

"Hej!

Jag heter Anna-Emelie och har precis börjat att arbeta i Kungsängens församling. Ett kul och spännande uppdrag! 

Jag har i princip levt hela mitt liv här i Kungsängen och bor nu i Brunna med min familj bestående av min man och tre barn. Tidigare har jag arbetat i Håbo pastorat som fritidsledare och är i grunden utbildad sjuksköterska. 

I församlingen kommer jag främst att arbeta med våra två öppna förskolor. Öppna förskolan i Klockargården i Kungsängen och öppna förskolan Brunnagården i Brunna.

-Ja ni läste rätt, nu den 18/1 slår vi upp portarna till Klockargårdens öppna förskola!

En nystartad öppen förskola brevid Kungsängens kyrka i församlingshemmet Klockargården. Tiderna kommer vara mellan kl 09.00-12.00 på onsdagar och torsdagar. Känn dig välkommen att tillsammans med ditt barn umgås, fika och bara vara i en trivsam gemenskap. Hoppas att vi ses!" 

Söndagen den 15 januari kl 11.00 i Kungsängens kyrka så välkomnas Anna-Emelie i högmässan. Efteråt är det julgransplundring för hela familjen i Klockargården.

Öppna förskolan i Brunnagården

Öppna förskolan 0-5 år. Måndagar-tisdagar kl 09.00-12.00. Start 21 augusti. Kom och umgås, knyt nya kontakter både med barn och vuxna, utbyt erfarenheter, tankar och funderingar. Fika finns. Fritidsledare och diakon finns där. Artistvägen 2 i Brunna. Välkommen!

Öppna förskolan i Klockargården.

Öppna förskolan 0-5 år. Onsdagar kl 09.00-12.00, kl 10.30 är det sångstund med Eva Mering. NYHET ht 23- nu även torsdagar kl 9-12 och 13-15.30. Start 23 augusti. Kom och umgås, knyt nya kontakter både med barn och vuxna, utbyt erfarenheter, tankar och funderingar. Fika finns. Kyrkvägen 35 i Kungsängen. Välkommen!