Foto: Nadja Sjöström

"På djupet med" på Ritorno.

Välkommen till "På djupet med", existentiella samtal på Ritorno, Odengatan 80. 26 mars kl. 19.00 är det dags för Sofia Karlsson.

Populära vispoeten Sofia Karlsson.

Sofia Karlsson är en av landets mest älskade musiker. Genom åren har hon vunnit totalt fyra Grammispriser i Sverige och en i Danmark. Därtill har hon belönats med utmärkelser som Stockholm stads tonsättar-hederspris, Prins Eugens Kulturpris och även tilldelats Dan Anderssons-stipendiet.

Johannes Svanerud leder samtalet med ackompanjemang av kapellmästare Martin Östergren.
 

På djupet med äger rum kl. 19.00, sista lovfria tisdagen i varje månad , under terminerna, på konditori Ritorno, Odengatan 80.

Prästerna och författarna Sandra Signarsdotter och Johannes Svanerud alternerar som samtalsledare. Kapellmästare är Martin Östergren.

Kom och lyssna på ett djupt samtal, ät något gott och njut av musiken.

Existentiella samtal har alltid varit viktiga för människor i alla tider. Givet de senaste årens utveckling, med pandemi, krig och allmän oro, har behovet av dessa samtal ökat ytterligare. 

Att få mötas i ett djupt samtal kan hjälpa oss att få nya perspektiv på livsfrågor. Det kan vara frågor som rör vår samexistens, vår sorg, trösten, meningen med livet och guds existens. 

I och med På djupet med – Existentiella samtal på Ritorno, tar vi den här frågeställningen vidare utanför kyrkans väggar, där vi som präster möter människor i deras egen kontext. Samarbetet med konditori Ritorno ger oss den plattformen.