Ett litet barn håller en vuxen i handen på promenaden. En hund går framför dem.
Foto: Johannes Frandsen

Barn och familj i Svenska kyrkan Burträsk-Lövånger

Familjen - hur den än ser ut - är viktig för ditt barns trygghet. Välkommen till olika mötesplatser där vi får dela erfarenheter och mötas i livets glädjeämnen och utmaningar.

Det finns en styrka i att få dela med oss av det som är svårt och det som är våra glädjeämnen. Vi är ju bara människor - men tänk så bra om vi kan hjälpas åt att vara människor!

För de yngsta i Burträsks församling

En bebis på golvet tittar på ett gosedjur som föreställer ett får.

Liten och stor i Burträsk

Välkommen till vår öppna förskola för barn 0-6 år i vårdnadshavares sällskap. Måndagar 13:00 - 15:00 i Burträsks församlingshem.

För de yngsta i Lövångers församling

STOR & liten i Lövånger

OBS! GRUPPEN ÄR TILLFÄLLIGT PAUSAD. Stor och liten riktar sig till de allra minsta (vanligast att barnen är mellan 0-5 år) och deras föräldrar. Vi träffas tisdagar 9.00-12.00 på Annagården i Lövånger. Höstuppstart tisdag 26 september. Familjer ser olika ut välkommen med den som är din!

Kyrkans Barntimmar i Lövånger

För alla barn som fyller fyra eller fem år under under hösten. Gruppen träffas varannan fredag 9-10.30  på Annagården i Lövånger.  Barntimmarna har startat januari 2024. För anmälan se nedan. Välkomna!

En mamma sitter i skräddarställning på golvet med sitt lilla barn i knät.

Kyrkans Barntimmar i Vallen

På hösten bjuds alla som fyller fyra eller fem år under året in till kyrkans barntimmar. Gruppen träffas en gång varannan tisdag ojämna veckor kl.13:30-15:00 i Vallens kapell. Välkomna!

Upp till ca 12 år i Burträsks församling

Kyrkodetektiverna i Burträsk

En upptäckargrupp för dig som går i årskurs 4-6. Vi ses onsdagar udda veckor i Burträsks församlingshem.

Upp till ca 12 år i Lövångers församling

Fröna i Lövånger

Fröna är en grupp för barn i förskoleklass- årskurs 2 och träffas på Annagården i Lövånger varannan tisdag 15-16.30. Vårstart 30 januari 2024 . Anmälan sker till angelika.jonsson@svenskakyrkan.se 0730-452863 Välkomna!

Söndagsskolan i Svarttjärn

Söndagsskola - "Skatten" i Svarttjärns bönhus.

Varannan söndag (udda veckor) är det Skatten-träff i Svarttjärns bönhus 11.00-12.30. EFS/Salt ansvarar för söndagsskolan.

Sångdraget

Den som tycker om att sjunga, och går i ettan och uppåt, är välkommen att vara med i barnkören "Sångdraget" som övar på torsdagar 15-15.45 på EFS Lövånger. Sångdraget är igång, vårterminen 2024 För anmälan se nedan Välkomna!

Scouterna i Lövånger och Vebomark

Scouterna riktar sig till barn i åldern 9-12 år. Det finns en grupp i Lövånger och en i Vebomark. EFS/Salt ansvarar för verksamheten. Lövånger: Höststart den 3 september. Vi ses på scoutplatsen vid Kyrksjön! Vebomark: Höststart den 20 september. Vi ses på Kottisberget!