Zürich

Församlingshem och expedition på Kurvenstrasse 1. Regelbundna och spontana aktiviteter.

Zürich är en plats med många möjligheter att träffas och här har vi vårt församlingshem och pastorsexpedition på Kurvenstrasse 1. Vi ses regelbundet för gudstjänster, barnverksamhet, undomsgrupper, luncher och fikor. Dessutom gör vi utflykter och är alltid öppna för samarbeten eller förslag på olika aktiviteter.

Barnsång i Zürich

För barn 0-5 år. Vi träffas onsdagar och fredagar på Kurvenstrasse i Zürich kl. 9:30-11.30 Vi sjunger, fikar och har det trevligt tillsammans. Ta med egen fika. Ingen föranmälan - välkommen!

Onsdax

Onsdax är pyssel, teater, lek och annat skoj för barn mellan 4 och 10 år. Vi träffas ungefär varannan onsdag på Kurvenstrasse 1 i Zürich, Barnen lämnas kl 14.30 och hämtas 16.30. Se datum för terminen här. Föranmälan via WhatsApp eller SMS senast måndagen innan till vår volontär Clara på 079-416 77 32. Välkomna!

Ung i Zürich

Ung i Zürich träffas regelbundet på tisdagar kl. 19 på Kurvenstrasse 1 och umgås, fikar och pratar. Ibland är det temakvällar eller utflykter. Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer.

Tisdagslunch i Zürich

Varmt välkommen till samvaro med gamla och nya vänner. Tisdagsluncherna i församlingshemmet i Zürich har varit en populär samlingsplats för många genom åren. Vi äter svenskinspirerad mat och umgås.

Torsdagsfika i Zürich

Torsdagsfikat har länge varit en uppskattad mötesplats i Zürich. En plats dit man kan komma som man är, serveras en svensk fika och träffa nya och gamla vänner. Just nu har vi inga planerade datum men om du vill ordna en torsdagsfika, hör av dig så hjälps vi åt att skapa en levande mötesplats i församlingshemmet i Zürich.