Två kvinnor sitter i en soffa och pratar.
Foto: Johannes Frandsen /Ikon

Samtalsgrupper

Samtal om livets stora och små händelser. Tillsammans.

På denna sida hittar du församlingarnas olika samtalsgrupper. Scrolla neråt så hittar du alla aktuella alternativ. Välkommen!

Samtalsgrupper i Tynnereds församling

Samtalsgrupp i Tynnereds kyrka, måndagar 19.00 (udda veckor). Vi pratar om livet, lagar mat och delar erfarenheter och pratar tro. Välkommen!

En kvinnogrupp som ses tisdagar 10.00 i Tynnereds kyrka. Vi fikar, diskuterar dagens ämne och avslutar med en andakt.

 

Samtalsgrupp tisdagar och torsdaar i Grevegårdens kyrka. Till våren startar vi två nya samtalsgrupper; en på onsdagar 18.00-19.30 och en på torsdagar 10.00-11.30. Anmälan. Läs mer om Livsstegen här. 

Samtalsgrupper i Västra Frölunda församling

Torsdagar 13.30-15.30 i församlingshemmet
Att leva i en föränderlig värld är inte alltid lätt. Genom att dela tankar om sådant som till exempel tillhörighet och ensamhet, mening och tomhet, begränsningar och frihet kan vi göra det hela mer hanterbart. Vi träffas i en grupp om cirka åtta personer och samtalar om frågor som kan beröra oss 
på djupet, men som vi sällan sätter ord på.

Terminsstart 29/2 2024. Anmälan senast 28/2 till: Ulrica Espenholt, 070-247 84 44.

Samtalsgrupper i Älvsborgs församling

När man förlorar en närstående kan det kännas som en hjälp och ett stöd att tillsammans med andra sörjande samtala om och dela det som hänt. Läs mer här.

 

Lilla Salen. Fika 17.30, samtal 18.00-20.00, måndagar jämna veckor.
Bibelfördjupning och gemenskap, vi möts i samtal kring tro och liv i vår vardag. Under våren läser vi boken “Smaka på Guds ord” kring kyrkoårets texter. Gruppansvarig Karin Bergenheim.

Plats: Älvsborgs församlingshem
Ansvariga: Karin Bergenheim

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter till expeditionen, alla medarbetare, avdelningar och församlingar i Västra Frölunda pastorat.