Gästhuset

Gästhusets egen hemsida finns på adressen: www.voiguesthouse.com

Den 3 november 2013 invigdes gästhuset på Bogesunds Farm officiellt efter en projekterings- och insamlingsperiod på två år och en byggtid på 10 månader. Gästhuset har drygt 40 bäddar fördelat på 8 dubbelrum med egen toalett (nedre våning) och dusch och 4 familjerum med 4-6 bäddar utan toalett (övre våning). Alla rum på nedre våning har namngivits av privata sponsorer som även bidragit med inredning och dekoration.

På övervåningen finns det dessutom en rymlig samlingslokal med drygt 50 sittplatser.

Kök och matsal ligger separat i anslutning till gästhuset.

Allt varmvatten kommer från solpaneler på taket.

Överskottet från gästhusverksamheten går till programmet för de föräldralösa barnen. Det ska också användas av barnen för rekreation, lek och undervisning när de har lov från skolan och vara den naturliga samlingspunkten för barnen och deras vårdnadshavare som bor utspridda på olika håll i staden Voi och byarna runt omkring.

Gästhuset är öppet för alla som vill ha ett prisvärt boende i Voi, och lämpar sig utmärkt för organisationer som vill kombinera seminarier och boende.

En av Kenyas mest kända nationalparker, Tsavo East National Park, ligger strax intill. Där finns de flesta av Kenyas The Big Five att beskåda på nära håll.

Vill du veta vart gästhuset ligger kan du klicka dig vidare här till en karta.