Människor som sjunger
Foto: Theresia Jakobsson

Gospel sisters

Gospel sisters är Hallsbergs härliga gospelkör! Det utlovas sång och glädje till medryckande och rörande gospeltoner. Vi övar tisdagar kl. 18.30. Välkomna!

Gillar du gospel lika mycket som Gospel sisters and brothers? Kom då hit och sjung, för äntligen finns det en svängig gospelkör i Hallsberg! Just nu söker vi fler herrar till kören!

Tisdagar kl. 18.30-20.15
Plats: Församlingsgården

OM OSS: Vi är ett sångglatt gäng som träffas på tisdagarna efter veckomässan för att göra det vi tycker om allra mest – sjunga. Vi sjunger i stämmor, med fokus på gospel men självklart smyger sig annan härlig musik in också. Du behöver inte kunna noter utan tanken är att vi lär oss mycket utantill. Ibland gör livet att du inte alltid kan komma vid alla övningstillfällen och då har vi en app som du kan öva med hemma. Det utlovas sång och glädje och vi vill gärna att fler får dela detta. Vi tar paus i övningen för en trevlig pratstund.

Urval av repertoar:
My Lord what a morning, He´s got the whole world, Go tell it on the mountain, This little light of mine, Nobody knows the trouble I´ve seen.

Är du intresserad av att sjunga i Gospel sisters? Fyll i formuläret här nedanför eller ring/mejla kantor Veronica Wallgren. Varmt välkommen!

Intresseanmälan till gospelkören Gospel sisters and brothers

Alla personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR. Personnummer används endast för att på ett korrekt sätt lägga in dig i våra deltagarlistor.