Kommunikation

Inom kommunikationsområdet är vårt mål att bidra till en effektiv och trygg kommunikationsorganisation som synliggör kyrkan i samhället och stärker medarbetare och chefer i sina uppdrag.

Inom grundtjänsten erbjuder vi rådgivning i kommunikation vid krissituationer och till kyrkoherdar angående media. Vi samordnar kurser och samverkar i nätverk för effektiv kommunikation. Dessutom stödjer vi verksamhetsutveckling med verktyg och arbete kring strategier samt erbjuder processtöd för gemensamma kampanjer och kommunikationstjänster.

Inom uppdragstjänsterna riktar vi in oss på årsbaserade rutiner för att stärka kyrkans närvaro i samhället genom rådgivning, kampanjer och marknadsföring. Vi stödjer processer för kommunikation, grafisk design, och trycknings- och annonsbokning för att synliggöra kyrkan.

Vill du veta mer?
Kontakta mig gärna!

Grundtjänster kommunikation

Inom grundtjänsten är det stort fokus på utveckling, samordning och stöd för att tillsammans synliggöra kyrkan i samhället.

Uppdragstjänster Kommunikation

Inom kommunikationstjänsten är det stort fokus på de årsbaserade rutinerna så som kampanjer och marknadsföring av verksamheter och arrangemang, vilket är en förutsättning för att synliggöra kyrkan i samhället och uppmuntra till delaktighet.

Kurser och arrangemang Kommunikation

Vi erbjuder ett brett utbud av kurser, program och nätverksträffar inom kommunikation och kommunikativt ledarskap. Konkreta verktyg, inspiration och med nära kopplingar till kärnverksamheten. Vi kan också skräddarsy kompetensutveckling för ditt arbetslag.