Foto: Anna Larsson

Jobba hos oss – lediga tjänster!

Nylöse pastorat är ett väldigt spännande sammanhang. Här finns så stor mångfald. Det låter klyschigt men så är det. Här finns människor från hela världen, olika typer av kyrkor och verksamheter. Det är rikt att få jobba här. Här får man upptäcka, lära sig och bidra med mycket. Här är kyrkans uppgift att vara mitt i människors vardag. Här är kyrkans uppgift verkligen på riktigt. Kyrkan finns i människors vardag. Sen är det väldigt många bra arbetskamrater – så många människor med erfarenheter, kunskaper och olika ingångar. Välkommen hit!

Spontanansökan

Om det inte finns en utannonserad tjänst som passar dig just nu, är du välkommen att skicka in en spontanansökan. Genom att göra en spontanansökan kan du visa ditt intresse för att jobba hos oss. Ansökan kan leda till att du blir kontaktad om det dyker upp något som passar dina kompetenser och önskemål. Du söker alltså inte en specifik tjänst. Fyll i och skicka in!

En kvinna hjälper en liten flicka att rita i ett rum fullt av människor.

Engagera dig

Det finns mycket du kan hjälpa till med i församlingen. Eftersom vi har en bred verksamhet inom många olika områden finns det något att göra för alla. Du behövs!