Det här händer i Brunflo, Lockne, Marieby och Näs

Brunflo, Lockne, Marieby och Näs

Nyhetsbrevet (tidigare Hela livet!)

Här hittar du vårt eget, månatliga nyhetsblad Hela livet! och dess efterföljare. En bit ner så finns formulär för anmälan av mottagare av vårt nyhetsblad, som pdf-fil i e-posten eller som tryckt blad i brevlådan.

Aktuellt i våra församlingar

Aktuellt i våra församlingar

Sång för pappor och pojkar

Publicerad:

Välkommen till en kväll med sång och musik! Ta med din pappa, morbror, son, barnbarn – en sångsugen kille till Näs församlingshem. Vi träffas onsdag 24 april 17:00-19:00 och börjar med middag. Fri entré. Föranmälan senast 17 april. Från 6 års ålder och uppåt.

Gudstjänst i Näs församlingshem

Publicerad:

Söndag 24 september 15:00 är det Gudstjänst i Näs församlingshem. Näskören premiärsjunger för terminen och Matz Malm och Lena Severin tjänstgör. Vi tar fram handmålade finkopparna till fikat efteråt. Varmt välkommen!

Viajero solitario - Ensam vandrare 

Publicerad:

Konsert Onsdag 8 november 19:00 i Marieby kyrka

Det kommer bli bra!

Publicerad:

Konsert Onsdag 25 oktober 19:00 i Näs församlingshem

Grattis till examen!

Publicerad:

I Härnösands stift hålls en välkomstmottagning för nyexaminerade församlingspedagoger och kyrkomusiker vartannat år. I samband med högmässan den 27 augusti välkomnades pastoratets kyrkomusiker Elin Nilsson och församlingspedagog Ulrika Nordin av biskop Eva Nordung-Byström. Elin är stationerad i mellersta området och Ulrika i södra. Varmt grattis till examen!