Foto: Ulla-Carin Ekblom

Öppen kyrka Adolfsberg

Nyhet Publicerad Ändrad

Kyrkan är öppen mån-fre kl. 9-12 samt under gudstjänsttid. Här finns möjlighet att tända ljus och ta en stund i stillhet. Du kan även besöka barnhörnan i kyrkan, samt leka och läsa böcker i Mormor Mus Bibelotek. Är du sugen på utelek så har vi en rolig lekpark där karaktären Kalle Post varje vecka lämnar nya påhitt och aktiviteter till alla barn i sin brevlåda.

Mormor-Mus Bibelotek

Mormor Mus driver sedan april 2021 ett Bibelotek i Adolfsbergs kyrka. Här finns fullt med olika barnbiblar, böcker, lekhörna och ett ritbord! Mormor Mus har massa små gulliga möss som du gärna får hjälpa henne att leta efter. De älskar nämligen att gömma sig. Bibeloteket är öppet när kyrkan är öppen; mån-fre 9-12 samt under gudstjänsttid på söndagar.

Kalle Post - Barnrättskämpe

Här har ni Kalle Post, Adolfsbergs kyrkas maskot och barnrättskämpe! Grodposten hämtar man i Kalles brevlåda som finns i lekparken vid Adolfsbergs kyrka. Kalle brukar även gömma guldstenar i sandlådan så passa på att gräva efter en sån när du är där!

Gudstjänst i Adolfsbergs kyrka

Välkommen att fira gudstjänst med oss! Vi firar vanligtvis våra gudstjänster här i Adolfsbergs kyrka, söndagar kl. 10.00. En gång i månaden samt hela juli kör vi kl. 15. Välkommen!