Fikande människor vid uteserveringen, Café Pärlan i Kusmark
Foto: Linda Randgard

Café Pärlan i Kusmark

I anslutning till Frälsarkransen - Bönens trädgård i Kusmark finns ett mysigt café.

På torsdagar under höst, vinter och vår fungerar Café Pärlan som en mötesplats för alla åldrar. Lekrum finns och vi serverar smörgås och gofika.

Under våren 2024 är caféet öppet första torsdagen i varje månad till och med maj månad.

Se sociala medier, kyrkguiden/Norrans predikoturer för uppdaterat program. Här under ser du också Kågdedalens församlings kalender för närmaste veckan. 

Sommartid är caféet öppet mer regelbundet. Under sommaren 2024 är det öppet följande dagar 24/6-9/8. Måndag, Tisdag, Torsdag och Fredag kl 10-16. Onsdagar kl 12-16 och 17-19.

I Kusmarks församlingshem hittar du Café Pärlan. Här finns varma och kalla drycker, glass och hembakt fika. Det finns en stor och härlig uteservering och mycket plats för den som vill sitta i gröngräset under sommaren. Om vädret inte är det bästa för att sitta ute, så finns det självklart bord även inomhus.

Möjlighet finns även att sitta i det rogivande växthuset. Bron över bäcken tar dig sedan direkt upp till Bönens trädgård och Tystnadens stig.  Det finns även en lekhörna i växthuset i nära anslutning för barnen. 

Café Pärlan är en social mötesplats mitt i byn. Vi träffas och pratar om stort och smått. Smörgås och gofika finns att köpa.

Fikande människor vid uteserveringen, Café Pärlan i Kusmark

Sommar på Café Pärlan och Bönens trädgård

Välkommen till Kusmark, Café Pärlan och Bönens trädgård i sommar! Här hittar du sommarens program.

En grusgång i en trädgård. Buskar och blommor växer i rabatten längs gången.

Bönens trädgård

Det sägs att en trädgård är en vän du kan hälsa på när som helst, och visst stämmer väl det. Frälsarkransen – Bönens trädgård finns vid Kusmarks kyrka  och du är välkommen när du vill för att hitta just din favoritpärla!

Tystnadens stig

Slå följe med Martin Lönnebo, Frälsarkransens upphovsman, längs porlande bäckar, genom prasslande lövverk och i tysta skogar vid Kusmarks kyrka och kyrkogård. På denna sida kan du göra ett digitalt besök. Annars är du varmt välkommen till Kusmark!